Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
  • Fri frakt over 99 kr
    Fri frakt over 99 kr
  • Poeng på alle kjøp
    Poeng på alle kjøp
  • Hjemlevering
    Hjemlevering

FINAL SALE!

Leter du etter en sommergave? KICKS ultimate gaveguide

Eksperttips
Ønsker du tips på bursdagsgave, sommergave, bryllupsgave eller en vertinnegave? Hos oss på KICKS finner du sommergaven til alle anledninger.

Sommergave

Se flere

Vil du gi bort en gave bare fordi du vil? Kanskje bare på grunn av det er sommer og fin vær? Det er mange klassiske gaver som de aller fleste av oss liker. For hvem blir ikke glad for en duftklassiker, et luksuriøst hudpleiekit eller luksusen ved å velge gaven helt selv med et gavekort?

Gave til konfirmanten

Se flere

Konfirmasjonsgaven skal være en fin gave å gi bort som en fin palett eller en lukseriøs leppestift? Kanskje skal konfirmanten ut å reise? Da er et reisekit både praktisk og morsomt!

Bursdagsgave

Kjøp her

Viktigste når du velger ut bursdagsgave er uansett hvem gaven er til, er at den er personlig. Gaven skal være til nettopp den personen. Velg derfor noe som gir anledning for å ta vare på seg selv, som for eksempel en lukseriøs krem, ansiktsmaske, et eksklusivt kroppsprodukt eller et herlig badeskum.

Gave til verten eller vertinnen

Kjøp her

En gave å ta med når man blir bedt på middag trenger ikke verken å være dyrt eller noe stort. Her er det tanken som teller. Til grillfesten som starter på ettermiddagen er solbeskyttelse en morsom gave, mens en ansiktsmaske passer bra til en sen sommerkveld. Noe som alltid blir tatt godt imot er et duftlys eller en fin håndsåpe.

Bryllupsgave

Kjøp her

Til brudeparet gjelder det å finne en gave som både blir tatt godt imot og kanskje viktigst av alt, noe brudeparet kan dele eller oppleve sammen. Badeskum, matchende ansiktsmasker, eller massageolje er romantiske gaver. I tillegg er et reisekit en fin gave å gi bort hvis paret skal på bryllupsreise.

Les mer

Julegavetips til pappa 2022

Eksperttips
Julegaven til far er som regel en vanskelig nøtt å knekke. Spør du hva pappa ønsker seg i julegave er det ofte noen av de følgende standardsvarene: 1. «snille barn», 2. «Jeg trenger nye sokker…» eller 3. «Jeg vet ikke». Men vi vet hva pappaer kan bli glad å finne under juletreet!

Julegavetips til henne 2022

Eksperttips
Samme utfordring hvert år. Det er ikke lett å finne den perfekte julegaven til kjæresten, samboeren eller kona. Glem siste-liten-gaven i år og finn en gave som får øynene hennes til å glitre. For det er hun verdt!

Julegavetips til han 2022

Eksperttips
Jakten på den perfekte julegaven til ham har startet! Julens beste harde pakker finner du hos oss på KICKS. Her er ønskelisten han glemte å skrive!

Julegavetips til mamma 2022

Eksperttips
Har moren din allerede alt hun trenger? Gjør likevel en innsats for å gjøre henne glad til jul – hun fortjener tross alt det beste! Skjem henne bort med en gave som hun virkelig kan nyte.

Morsdag 2021: Guide til den perfekte gaven

Eksperttips
Hvorfor ikke gi mamma egentid, luksus eller en tidløs klassiker? Finn din morsdagsgave til morsdagen 2021 hos KICKS.

Valentinesdag 2022: Tips til romantisk gave

Eksperttips
Vi hjelper deg å finne den perfekte gaven til valentinsdagen 2022. Gi en klassisk romantisk gave som blomster eller konfekt i en overraskende versjon! Få inspirasjon fra våre valentinesdagstips til kjæresten din, eller til en annen som trenger litt ekstra kjærlighet.

Skjønnhetsekspertenes luksus tips

Eksperttips
KICKS erfarne skjønnhetseksperter forteller om sine egne produktfavoritter som gir luksusfølelse.

Internasjonale kvinnedagen: Ekstra fokus på alle kvinner

Trend
I hele verden fokuserer vi på kvinner i alle aldre på den internasjonale kvinnedagen. Viste du at internasjonale kvinnedagen ble etablert allerede i 1910 og siden 1978 har vært med på FNs liste som merkedag. Vi feirer dagen ved å fortelle historien bak noen av våre mest populære og vellykkede varemerker, grunnlagt av kvinner.

Bli fin til 17. mai!

Eksperttips
En av årets største festdager står for tur og mange ønsker en naturlig og romatisk look til 17.mai. Vi guider deg til hvordan du får den perfekte makeupen som også sitter hele dagen.

Julegaver til under 200 kr

Eksperttips
Det finnes massevis av herlige julegaver til en billigere penge. Vi viser deg noen av våre favoritter.

KICKS Club: Poeng på alle kjøp

Du samler bonuspoeng på alle kjøp, både i butikk & online

Hjemleveranse til døren

Få din bestilling levert direkte hjem til døren

Ekspertrådgivning

Få ekspertråd av våre utdannede skjønnhetseksperter

KICKS nyhetsbrev

Regsistrer deg for vårt nyhetsbrev og få de siste tilbudene og nyhetene.

Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort