Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

SALG! Gjør et kupp på fantastiske beautyprodukter!

Caisas favoritter: de beste nyhetene

Eksperttips
I tillegg til solskinn og hestehov byr våren på en rekke skjønnhetsnyheter. Dette er Caisa Janssons, sjefredaktør for KICKS Magazine, favoritter.

Browfood* 24H Tri-Feather Brow Pen
Den tredelte spissen på denne nye brynblyanten gir et naturlig resultat som minner om ekte brynhår. Fargen inneholder også næring som styrker brynenes vekst. 

40 nyanser av nude 
bareMinerals vil vise at det finnes en perfekt nudenyanse til alles lepper, uansett hudtone. De har derfor laget Gen Nude, en serie med leppestifter, lipgloss, flytende leppestifter og leppeblyanter med over 40 nyanser. Min favoritt er den matte Swag, som matcher mine leppers naturlige rødfarge. 

Garantert fine selfier
Shiseidos Filtering Smoother brukes over makeup og gir straks huden en perfekt finish. Fin å ha i håndvesken til å friske opp makeupen både på dag- og kveldstid. PS! Den kan også brukes over dagkrem og gir da en naturlig, men lett utjevnet look. 

Bort med det blanke!
Jeg blir ofte blank i T-sonen utpå ettermiddagen. Derfor er jeg så glad for å ha funnet denne esken fra Beautyblender. Den inneholder to silikonputer (og speil i lokket), som jeg raskt og diskré stryker over huden for å få bort det blanke. Vask putene på samme måte som annet makeupverktøy, og så blir de som nye igjen! 

Snart klart for bare bein! 
Nå er det på tide å skrubbe bort de døde hudcellene som har samlet seg på kroppen gjennom vinteren. Den skånsomme, men effektive og deilig duftende saltskrubben fra Tromborg er min favorittfølgesvenn i dusjen for tiden. 

Den perfekte roseduften
Du vet vel at du nå finner Acqua di Parmas superluksuriøse dufter hos KICKS? Dette er en super parfyme for oss som elsker klassisk romantiske, pudderaktige og litt såpeinspirerte rosedufter. Hver gang jeg bruker den, føler jeg meg nyforelsket!

Les mer

Luksuriøse nyheter hos KICKS

Trend
Bli kjent med de nye og spennende merkene som har flyttet inn på KICKS Flagship Glasmagasinet i Oslo og på kicks.no

Nye kosmetikkfavoritter i hyllene

Trend
Beautybransjen utvikler seg hele tiden og leverer spennende nyheter i rasende tempo. Du vet vel at du nå finner Bioeffectt, Buxom, Hèrmes, Tromborg og Pixi og deres anerkjente produkter hos KICKS?

Power dressing: maktens nye farge er rosa

Trend
Tidligere var makthaverne menn i mørke dresser – men i vår er det åpenbart et maktskifte på gang! Power-kledde kvinner viser vei i knallfarget rødt, rosa, lilla og gult.

Caisas skjønnhetsfavoritter

Eksperttips
Vår sjefredaktør Caisa har full oversikt over alle beautynyheter. Her gir hun oss sine viktigste skjønnhetsfavoritter som redder dagen!

Nå blomstrer politikken igjen

Trend
Hippiekulturens kampglød og politiske engasjement fra 1960- og 1970-tallet er tilbake og har smittet over på motebildet. I vår viser vi med kjærlighet og blomster fra topp til tå at vi tror på en bedre verden.

Julegavetips til pappa 2020

Eksperttips
Julegaven til far er som regel en vanskelig nøtt å knekke. Spør du hva pappa ønsker seg i julegave er det ofte noen av de følgende standardsvarene: 1. «snille barn», 2. «Jeg trenger nye sokker…» eller 3. «Jeg vet ikke». Men vi vet hva pappaer kan bli glad å finne under juletreet!

Julegavetips til henne 2020

Eksperttips
Samme utfordring hvert år. Det er ikke lett å finne den perfekte julegaven til kjæresten, samboeren eller kona. Glem siste-liten-gaven i år og finn en gave som får øynene hennes til å glitre. For det er hun verdt!

Julegavetips til han 2020

Eksperttips
Jakten på den perfekte julegaven til ham har startet! Julens beste harde pakker finner du hos oss på KICKS. Her er ønskelisten han glemte å skrive!

Julegavetips til mamma 2020

Eksperttips
Har moren din allerede alt hun trenger? Gjør likevel en innsats for å gjøre henne glad til jul – hun fortjener tross alt det beste! Skjem henne bort med en gave som hun virkelig kan nyte.

Sommermote 2019: Surf’s up!

Trend
I sommer drømmer hele moteverdenen om Californias solfylte strender – og fremfor alt havets salte bølger. Nå gjør surfekulturen et trendy comeback!
  • Fri frakt over 99 kr
    Fri frakt over 99 kr
  • Hjemlevering
    Hjemlevering

KICKS Club: Poeng på alle kjøp

Du samler bonuspoeng på alle kjøp, både i butikk & online

Hjemleveranse til døren

Få din bestilling levert direkte hjem til døren

Ekspertrådgivning

Få ekspertråd av våre utdannede skjønnhetseksperter

KICKS nyhetsbrev

Regsistrer deg for vårt nyhetsbrev og få de siste tilbudene og nyhetene.

Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2021Kundeservice 955 10 331