Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Akkurat nå tilbyr vi fri frakt med Bring & Helthjem.

Bli fin til 17. mai!

Eksperttips
En av årets største festdager står for tur og mange ønsker en naturlig og romatisk look til 17.mai. Vi guider deg til hvordan du får den perfekte makeupen som også sitter hele dagen.

Foundation

Kjøp her

Mange ønsker en lettere og mer naturlig foundation på 17. mai. Påfør foundationen med enten en kost eller en fuktig svamp. Ønsker du mer glow og et enda mer naturlig resultat kan du mikse inn litt flytende highlighter i foundationen.

Oppnå gløden du ønsker med en flytende highlighter eller en i pudderform. Den flytende highlighteren kan du enten påføre før du legger foundation for en mer subtil glød, eller med en svamp etter foundation for større effekt. En highlighter i pudderform påføres med en kost og den kan med hell legges på kinnbenn, langs nesenryggen, over amorbuen og i øyekroken. 

Klassiske øyne

Kjøp øyenskygger her

Legg en lysere skygge over hele øyelokket og en litt mørkere i globalen for å skape dybde, men samtidig et naturlig resultat. Litt shimmer i øyekroken får øynene til å poppe litt ekstra. En brun kajal passer bra til denne looken. 
Tips! Legg en øyenskygge-primer for en mer intens farge, samtidig som sminken sitter hele dagen (og natten). 

Få sminken til å sitte

Kjøp her

Heldigvis så finnes det produkter som hjelper sminken å holde seg fin og gjør at den sitter på plass en hel dag. Når du er ferdig med sminken så sprayer du over med en settingspray gir denne noen sekunder til å tørke. Og vips, så har du sminke som sitte i time etter time! Tips: Ta med deg et kompaktpudder i vesken for å matte ned om du blir oljete i løpet av dagen. 

Ikke glem frisyren

Kjøp hårprodukter her

En fin frisyre er virkelig prikken over i'en til festantrekket på 17 mai. Dette er gjerne en frisyre som skal holde i mange timer og riktige stylingprodukter er viktig. En volumgivende mousse vil løfte frisyren til nye høyder og en hårspray gjør at frisyren holder seg på plass hele dagen.

Les mer

Luksuriøse nyheter hos KICKS

Trend
Bli kjent med de nye og spennende merkene som har flyttet inn på KICKS Flagship Glasmagasinet i Oslo og på kicks.no

Nye kosmetikkfavoritter i hyllene

Trend
Beautybransjen utvikler seg hele tiden og leverer spennende nyheter i rasende tempo. Du vet vel at du nå finner Bioeffectt, Buxom, Hèrmes, Tromborg og Pixi og deres anerkjente produkter hos KICKS?

Power dressing: maktens nye farge er rosa

Trend
Tidligere var makthaverne menn i mørke dresser – men i vår er det åpenbart et maktskifte på gang! Power-kledde kvinner viser vei i knallfarget rødt, rosa, lilla og gult.

Caisas skjønnhetsfavoritter

Eksperttips
Vår sjefredaktør Caisa har full oversikt over alle beautynyheter. Her gir hun oss sine viktigste skjønnhetsfavoritter som redder dagen!

Nå blomstrer politikken igjen

Trend
Hippiekulturens kampglød og politiske engasjement fra 1960- og 1970-tallet er tilbake og har smittet over på motebildet. I vår viser vi med kjærlighet og blomster fra topp til tå at vi tror på en bedre verden.

Julegavetips til pappa 2019

Eksperttips
Julegaven til far er som regel en vanskelig nøtt å knekke. Spør du hva pappa ønsker seg i julegave er det ofte noen av de følgende standardsvarene: 1. «snille barn», 2. «Jeg trenger nye sokker…» eller 3. «Jeg vet ikke». Men vi vet hva pappaer kan bli glad å finne under juletreet!

Julegavetips til henne 2019

Eksperttips
Samme utfordring hvert år. Det er ikke lett å finne den perfekte julegaven til kjæreste eller kone. Glem siste-liten-gaven julen 2019 og finn en gave som får øynene hennes til å glitre.

Julegavetips til han 2019

Eksperttips
Jakten på den perfekte julegaven til ham har startet! Hva vil kjæresten din ha? Det kan være en vanskelig (jule)nøtt å knekke. Vi har flere forslag til julegaver som vil få ham til å smile fra øre til øre julen 2019. Her er ønskelisten han glemte å skrive!

Caisas favoritter: de beste nyhetene

Eksperttips
I tillegg til solskinn og hestehov byr våren på en rekke skjønnhetsnyheter. Dette er Caisa Janssons, sjefredaktør for KICKS Magazine, favoritter.

Julegavetips til mamma 2019

Eksperttips
Har moren din allerede alt? Tenk litt mer på saken – du kan alltid komme på noe som gjør mamma glad! Skjem henne bort skikkelig i jul med deilige gaver. KICKS hjelper deg med å finne julegaven til mamma.
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2020Kundeservice 955 10 331