Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
  • Fri frakt over 99 kr
    Fri frakt over 99 kr
  • Poeng på alle kjøp
    Poeng på alle kjøp
  • Hjemlevering
    Hjemlevering

FINAL SALE!

Bli fin til 17. mai!

Eksperttips
En av årets største festdager står for tur og mange ønsker en naturlig og romatisk look til 17.mai. Vi guider deg til hvordan du får den perfekte makeupen som også sitter hele dagen.

Primer

Kjøp her

På 17. mai ønsker man en fin base, og den skal helst sitte på plass hele dagen. En primer gir det perfekte grunnlaget for foundation, samtidig som at den jevner ut fine linjer og rynker.

Foundation

Kjøp her

Mange ønsker en lettere og mer naturlig foundation på 17. mai. Påfør foundationen med enten en kost eller en fuktig svamp. Ønsker du mer glow og et enda mer naturlig resultat kan du mikse inn litt flytende highlighter i foundationen.

Oppnå gløden du ønsker med en flytende highlighter eller en i pudderform. Den flytende highlighteren kan du enten påføre før du legger foundation for en mer subtil glød, eller med en svamp etter foundation for større effekt. En highlighter i pudderform påføres med en kost og den kan med hell legges på kinnbenn, langs nesenryggen, over amorbuen og i øyekroken. 

Klassiske øyne

Kjøp øyenskygger her

Legg en lysere skygge over hele øyelokket og en litt mørkere i globalen for å skape dybde, men samtidig et naturlig resultat. Litt shimmer i øyekroken får øynene til å poppe litt ekstra. En brun kajal passer bra til denne looken. 
Tips! Legg en øyenskygge-primer for en mer intens farge, samtidig som sminken sitter hele dagen (og natten). 

Naturlige lepper

Kjøp her

En fresh leppestift eller lipgloss i en nudefarge vil komplimentere en mer naturlig makeuplook. Ta den med i vesken slik at du alltid kan ha kysseklare lepper. 

Få sminken til å sitte

Kjøp her

Heldigvis så finnes det produkter som hjelper sminken å holde seg fin og gjør at den sitter på plass en hel dag. Når du er ferdig med sminken så sprayer du over med en settingspray gir denne noen sekunder til å tørke. Og vips, så har du sminke som sitte i time etter time! Tips: Ta med deg et kompaktpudder i vesken for å matte ned om du blir oljete i løpet av dagen. 

Ikke glem frisyren

Kjøp hårprodukter her

En fin frisyre er virkelig prikken over i'en til festantrekket på 17 mai. Dette er gjerne en frisyre som skal holde i mange timer og riktige stylingprodukter er viktig. En volumgivende mousse vil løfte frisyren til nye høyder og en hårspray gjør at frisyren holder seg på plass hele dagen.

Les mer

Julegavetips til pappa 2022

Eksperttips
Julegaven til far er som regel en vanskelig nøtt å knekke. Spør du hva pappa ønsker seg i julegave er det ofte noen av de følgende standardsvarene: 1. «snille barn», 2. «Jeg trenger nye sokker…» eller 3. «Jeg vet ikke». Men vi vet hva pappaer kan bli glad å finne under juletreet!

Julegavetips til henne 2022

Eksperttips
Samme utfordring hvert år. Det er ikke lett å finne den perfekte julegaven til kjæresten, samboeren eller kona. Glem siste-liten-gaven i år og finn en gave som får øynene hennes til å glitre. For det er hun verdt!

Julegavetips til han 2022

Eksperttips
Jakten på den perfekte julegaven til ham har startet! Julens beste harde pakker finner du hos oss på KICKS. Her er ønskelisten han glemte å skrive!

Julegavetips til mamma 2022

Eksperttips
Har moren din allerede alt hun trenger? Gjør likevel en innsats for å gjøre henne glad til jul – hun fortjener tross alt det beste! Skjem henne bort med en gave som hun virkelig kan nyte.

Morsdag 2022: Guide til den perfekte gaven

Eksperttips
Hvorfor ikke gi mamma egentid, luksus eller en tidløs klassiker? Finn din morsdagsgave til morsdagen 2022 hos KICKS.

Valentinesdag 2022: Tips til romantisk gave

Eksperttips
Vi hjelper deg å finne den perfekte gaven til valentinsdagen 2022. Gi en klassisk romantisk gave som blomster eller konfekt i en overraskende versjon! Få inspirasjon fra våre valentinesdagstips til kjæresten din, eller til en annen som trenger litt ekstra kjærlighet.

Leter du etter en sommergave? KICKS ultimate gaveguide

Eksperttips
Ønsker du tips på bursdagsgave, sommergave, bryllupsgave eller en vertinnegave? Hos oss på KICKS finner du sommergaven til alle anledninger.

Skjønnhetsekspertenes luksus tips

Eksperttips
KICKS erfarne skjønnhetseksperter forteller om sine egne produktfavoritter som gir luksusfølelse.

Internasjonale kvinnedagen: Ekstra fokus på alle kvinner

Trend
I hele verden fokuserer vi på kvinner i alle aldre på den internasjonale kvinnedagen. Viste du at internasjonale kvinnedagen ble etablert allerede i 1910 og siden 1978 har vært med på FNs liste som merkedag. Vi feirer dagen ved å fortelle historien bak noen av våre mest populære og vellykkede varemerker, grunnlagt av kvinner.

Julegaver til under 200 kr

Eksperttips
Det finnes massevis av herlige julegaver til en billigere penge. Vi viser deg noen av våre favoritter.

KICKS Club: Poeng på alle kjøp

Du samler bonuspoeng på alle kjøp, både i butikk & online

Hjemleveranse til døren

Få din bestilling levert direkte hjem til døren

Ekspertrådgivning

Få ekspertråd av våre utdannede skjønnhetseksperter

KICKS nyhetsbrev

Regsistrer deg for vårt nyhetsbrev og få de siste tilbudene og nyhetene.

Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort