Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Weekend deal! 30% på Urban Decay All Nighter Setting Såray & 50% på Pixi Glow & Retinol Tonic!

Julegavetips til henne 2021

Eksperttips
Samme utfordring hvert år. Det er ikke lett å finne den perfekte julegaven til kjæresten, samboeren eller kona. Glem siste-liten-gaven i år og finn en gave som får øynene hennes til å glitre. For det er hun verdt!

Julegavetips til han 2021

Eksperttips
Jakten på den perfekte julegaven til ham har startet! Julens beste harde pakker finner du hos oss på KICKS. Her er ønskelisten han glemte å skrive!

Julegaver til under 200 kr

Eksperttips
Det finnes massevis av herlige julegaver til en billigere penge. Vi viser deg noen av våre favoritter.

Leter du etter en sommergave? KICKS ultimate gaveguide

Eksperttips
Ønsker du tips på bursdagsgave, sommergave, bryllupsgave eller en vertinnegave? Hos oss på KICKS finner du sommergaven til alle anledninger.

Bli fin til 17. mai!

Eksperttips
En av årets største festdager står for tur og mange ønsker en naturlig og romatisk look til 17.mai. Vi guider deg til hvordan du får den perfekte makeupen som også sitter hele dagen.

Morsdag 2021: Guide til den perfekte gaven

Eksperttips
Hvorfor ikke gi mamma egentid, luksus eller en tidløs klassiker? Finn din morsdagsgave til morsdagen 2021 hos KICKS.

Valentinesdag 2021: Tips til romantisk gave

Eksperttips
Vi hjelper deg å finne den perfekte gaven til valentinsdagen 2021. Gi en klassisk romantisk gave som blomster eller konfekt i en overraskende versjon! Få inspirasjon fra våre valentinesdagstips til kjæresten din, eller til en annen som trenger litt ekstra kjærlighet.

Valentinsgave til henne

Eksperttips
Leter du etter den perfekte kjærlighetsgaven til kjæresten eller kona? Eller vil du gjerne vise at du setter pris på moren, søsteren, datteren eller bestevenninnen din? Uansett hvem du vil skjemme bort litt ekstra, har vi i KICKS samlet våre beste tips til kjærlighetsfulle gaver til 14. februar. I guiden vår finner du romantiske gaver og velgjørende gaver som gjør det lett å finne det rette til årets mest romantiske dag, fra makeup til mykgjørende kroppspleie og luksuriøse parfymer

Tips til valentinsdagen – Romantiske gaver

Trend
Etter en lang, mørk vinter er årets mest romantiske høytid endelig her igjen, og det er på tide å skjemme bort deg selv eller noen du er glad i, med herlige og romantiske skjønnhetsprodukter. Til årets feiring har vi samlet våre beste tips til gaver til kjæreste, bror, søster, venn eller andre som fortjener litt ekstra omtanke. I KICKS' guide finner du blant annet alt du trenger til en koselig hjemmekveld og kjærlige gavetips med det beste innen hudpleie, hårpleie, parfyme og makeup. Hvis du har vanskelig for å bestemme hva du vil gi din kjære, er du alltid velkommen til en av våre butikker, eller kontakt vår kundeservice for å få personlige tips. KICKS' dyktige hudterapeuter, makeupartister og skjønnhetseksperter hjelper deg gjerne med å finne den perfekte gaven til valentinsdagen.

Valentinsgave til han 2021

Trend
Feire kjærligheten på valentinsdagen 14. februar og skjem bort kjæresten, mannen, faren eller broren din med luksuriøse skjønnhetsprodukter. Utforsk vårt sortiment av velduftende parfymer, ansiktspleie, hudpleie og hårpleie for menn eller sjekk våre gavetips for å finne den perfekte gaven til din kjære. I KICKS' guide har vi samlet våre beste tips til romantiske valentinsgaver som gjør godt for både kropp og sjel.

Skjønnhetsekspertenes luksus tips

Eksperttips
KICKS erfarne skjønnhetseksperter forteller om sine egne produktfavoritter som gir luksusfølelse.

Skjønnhetsekspertenes julegavetips 2017

Eksperttips
KICKS’ egne skjønnhetseksperter tipser om beautyfavorittene de selv håper å finne under treet.

Singles day 11. november 2017: Unn deg litt ekstra velvære

Trend
Gjør stas på deg selv på Singles Day, dagen for alle single, som inntreffer 11. november 2017. En perfekt dag for å unne seg selv litt herlig velvære i hjemmets lune rede med duftende lys og deilige hudpleieprodukter. Gjelder tom 12/11.

Luksuriøse nyheter hos KICKS

Trend
Bli kjent med de nye og spennende merkene som har flyttet inn på KICKS Flagship Glasmagasinet i Oslo og på kicks.no

Power dressing: maktens nye farge er rosa

Trend
Tidligere var makthaverne menn i mørke dresser – men i vår er det åpenbart et maktskifte på gang! Power-kledde kvinner viser vei i knallfarget rødt, rosa, lilla og gult.

Sommermote 2019: Surf’s up!

Trend
I sommer drømmer hele moteverdenen om Californias solfylte strender – og fremfor alt havets salte bølger. Nå gjør surfekulturen et trendy comeback!

Caisas favoritter: i sommerens sminkepung

Trend
Solbeskyttelse, glød og smarte problemløsere – disse beautynyhetene blir mine følgesvenner i sommer!
  • Fri frakt over 99 kr
    Fri frakt over 99 kr
  • Hjemlevering
    Hjemlevering
  • Gratis vareprøver
    Gratis vareprøver

KICKS Club: Poeng på alle kjøp

Du samler bonuspoeng på alle kjøp, både i butikk & online

Hjemleveranse til døren

Få din bestilling levert direkte hjem til døren

Ekspertrådgivning

Få ekspertråd av våre utdannede skjønnhetseksperter

Gratis vareprøver

På kicks.no kan du velge å få med to gratis vareprøver for hver bestilling

KICKS nyhetsbrev

Regsistrer deg for vårt nyhetsbrev og få de siste tilbudene og nyhetene.

Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2021Kundeservice 955 10 331