Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
  • Fri frakt over 99 kr
    Fri frakt over 99 kr
  • Poeng på alle kjøp
    Poeng på alle kjøp
  • Hjemlevering
    Hjemlevering

Christmas Calendar! Opptil 30-50% hver dag! Se alle lukene her!

Let's celebrate pride

Eksperttips
Hos KICKS feirer vi stolthet fordi likeverd og rettigheter til alle mennesker er en selvfølge. Vi står bak stoltheten som Pride betyr – at du skal være stolt av deg selv og den du er. Hvem enn du er. Alltid. Les hva Pride betyr for våre skjønnhetseksperter!

Valentinsgave til henne

Eksperttips
Leter du etter den perfekte kjærlighetsgaven til kjæresten eller kona? Eller vil du gjerne vise at du setter pris på moren, søsteren, datteren eller bestevenninnen din? Uansett hvem du vil skjemme bort litt ekstra, har vi i KICKS samlet våre beste tips til kjærlighetsfulle gaver til 14. februar. I guiden vår finner du romantiske gaver og velgjørende gaver som gjør det lett å finne det rette til årets mest romantiske dag, fra makeup til mykgjørende kroppspleie og luksuriøse parfymer

Tips til valentinsdagen – Romantiske gaver

Trend
Etter en lang, mørk vinter er årets mest romantiske høytid endelig her igjen, og det er på tide å skjemme bort deg selv eller noen du er glad i, med herlige og romantiske skjønnhetsprodukter. Til årets feiring har vi samlet våre beste tips til gaver til kjæreste, bror, søster, venn eller andre som fortjener litt ekstra omtanke. I KICKS' guide finner du blant annet alt du trenger til en koselig hjemmekveld og kjærlige gavetips med det beste innen hudpleie, hårpleie, parfyme og makeup. Hvis du har vanskelig for å bestemme hva du vil gi din kjære, er du alltid velkommen til en av våre butikker, eller kontakt vår kundeservice for å få personlige tips. KICKS' dyktige hudterapeuter, makeupartister og skjønnhetseksperter hjelper deg gjerne med å finne den perfekte gaven til valentinsdagen.

Valentinsgave til han 2021

Trend
Feire kjærligheten på valentinsdagen 14. februar og skjem bort kjæresten, mannen, faren eller broren din med luksuriøse skjønnhetsprodukter. Utforsk vårt sortiment av velduftende parfymer, ansiktspleie, hudpleie og hårpleie for menn eller sjekk våre gavetips for å finne den perfekte gaven til din kjære. I KICKS' guide har vi samlet våre beste tips til romantiske valentinsgaver som gjør godt for både kropp og sjel.

Skjønnhetsekspertenes luksus tips

Eksperttips
KICKS erfarne skjønnhetseksperter forteller om sine egne produktfavoritter som gir luksusfølelse.

Julegaver til under 200 kr

Eksperttips
Det finnes massevis av herlige julegaver til en billigere penge. Vi viser deg noen av våre favoritter.

Bli fin til 17. mai!

Eksperttips
En av årets største festdager står for tur og mange ønsker en naturlig og romatisk look til 17.mai. Vi guider deg til hvordan du får den perfekte makeupen som også sitter hele dagen.

Leter du etter en sommergave? KICKS ultimate gaveguide

Eksperttips
Ønsker du tips på bursdagsgave, sommergave, bryllupsgave eller en vertinnegave? Hos oss på KICKS finner du sommergaven til alle anledninger.

Internasjonale kvinnedagen: Ekstra fokus på alle kvinner

Trend
I hele verden fokuserer vi på kvinner i alle aldre på den internasjonale kvinnedagen. Viste du at internasjonale kvinnedagen ble etablert allerede i 1910 og siden 1978 har vært med på FNs liste som merkedag. Vi feirer dagen ved å fortelle historien bak noen av våre mest populære og vellykkede varemerker, grunnlagt av kvinner.

Morsdag 2021: Guide til den perfekte gaven

Eksperttips
Hvorfor ikke gi mamma egentid, luksus eller en tidløs klassiker? Finn din morsdagsgave til morsdagen 2021 hos KICKS.

KICKS Club: Poeng på alle kjøp

Du samler bonuspoeng på alle kjøp, både i butikk & online

Hjemleveranse til døren

Få din bestilling levert direkte hjem til døren

Ekspertrådgivning

Få ekspertråd av våre utdannede skjønnhetseksperter

KICKS nyhetsbrev

Regsistrer deg for vårt nyhetsbrev og få de siste tilbudene og nyhetene.

Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2021Kundeservice 955 10 331