Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
  • Fri frakt over 99 kr
    Fri frakt over 99 kr
  • Poeng på alle kjøp
    Poeng på alle kjøp
  • Hjemlevering
    Hjemlevering

Christmas Calendar! Opptil 30-50% hver dag! Se alle lukene her!

Tørre hårtupper? 6 måter å gjøre slitt hår mykt igjen

Eksperttips
Selv om det kan føles som om det er for sent å redde hårtuppene dine, kan riktige produkter føre til at de får fuktigheten tilbake igjen. Her deler vi fem smarte måter å gjøre slitte tupper myke.

Det er få ting som kan ødelegge frisyrens like mye som tørre tupper. Og hvis du styler håret ditt med varmeverktøy, vasker det regelmessig, oppholder deg utendørs i kalde eller varme miljøer, vil tuppene før eller senere bli tørre og kjedelige. Derfor må du tilføre fuktighet regelmessig for at tuppene skal holde seg fuktmettede. Og her er det viktig å være konsekvent og bruke de riktige produktene. Vi gir deg råd om hvilke som virker og forteller hva du kan gjøre for at håret skal holde på fuktigheten.

Hårprodukter som gjør tørre tupper myke

Riktige hårprodukter i hårpleierutinen din gjør den store forskjellen hvis du har tørre tupper, og vil gjøre dem myke. Her har vi listet opp de som faktisk fungerer.

Myk hårolje

Hårolje er et must i hårpleierutinen din hvis du har tørre hårtupper. En hårolje inneholder beskyttende ingredienser som også gir fuktighet til tuppene. Påfør hårolje i tørt hår for en ekstra blank look.

Skånsom sjampo

Tørre tupper mangler ofte fuktighet. Derfor bør du bruke en skånsom sjampo som ikke tørker ut håret mer enn nødvendig. Skånsom sjampo er ofte fri for sulfater og inneholder ingredienser som gir rikelig med næring og fuktighet.

Fuktighetsgivende hårkur

En hårkur gir håret næring og fuktighet slik at det blir mykere og sunnere. Hvis du bruker den regelmessig, vil du legge merke til at dine tørre hårtupper sakte, men sikkert blir tilført mer fuktighet.

Bruk dusjhette

Hvis du har tørre tupper, er dusjhetten din beste venn! Bruk den i dusjen for å maksimere effekten av hårprodukter som balsam og kur. Dusjhetten kommer nemlig til å åpne opp hårets skjellag, det innebærer at de fuktighetsgivende stoffene kan trekke dypere inn og gi tuppene fuktighet på den beste måten.

2 måter å motvirke fuktighetstap på

Det er ofte bedre å hindre tørre hårtupper enn å prøve å redde dem når skaden er skjedd. Her er noen tips til hvordan du kan minimere risikoen for at tuppene tørker ut.

Mindre varme

Stylingverktøy som rettetang og krølltang, og til og med hårføner, er en av de viktigste årsakene til at tuppene taper fuktighet. Når skjellaget på hårstrået begynner å åpne seg, blir det vanskeligere for håret å holde på fuktigheten. Med tiden blir derfor tuppene mer slitte og tørre. Hvis du likevel vil føne håret for å skape en stilig look, kan du senke temperaturen på varmen.

Unngå å håndkletørke håret

Håndkletørking av håret kan virke som en god ide når du raskt vil at håret skal bli tørt etter dusjen. Men når du gnir håret mot håndkleet, skader du samtidig tuppene slik at de splittes. Splitte hårtupper fører til at de blir tørre mye raskere enn om de var hele.

Hårpleie

Shop her

Les mer

Hårtrend 2017: Bølger i vinter

Slik gjør du
Gode nyheter for alle morgentrette! Bølget hår med et hint av sovesveis er den hotteste hårtrenden akkurat nå. Her er tipsene som hjelper deg å få til den perfekte, avslappede finishen.

Hårstyling med riktige produkter

Eksperttips
Innimellom kan det være vanskelig å vite hvilket av alle hårstylingprodukter som passer best – matt eller glansfullt, vått eller tørt. Det finnes mange produkter for å style håret, avhengig av hvilken hårtype du har, og hvilken look du er ute etter. Vi guider deg blant hårstylingproduktene.

Slik fikser du en fin sommerfrisyre 2018

Slik gjør du
KICKS Beauty ekspert Mikaela och Cassandra viser hvordan man gjør en fin sommeroppsetning steg for steg. En perfekt flette til sommerfesten.

Din nye hårbuddy: Budgie!

Eksperttips
Budgie er et nytt varemerke med styling- og hårpleieprodukter som du finner eksklusivt hos KICKS. Navnet og den gule signaturfargen er hentet fra den sosiale undulaten – som har en unik stil og personlighet akkurat som deg

Tørrsjampo fra Budgie

Trend
Tørrsjampo er et av de mest populære hårproduktene i dag. Tørrsjampo kan gi deg en nyvasket følelse mellom hårvaskene, men også gi frisyren volum og tekstur. I Budgies sortiment er det fire tørrsjampoer, tilpasset ulike hårtyper og avhengig av hvilket resultat man ønsker. Her går vi gjennom de ulike variantene!

Hvordan bruke KICKS Beauty Loop Tool

Slik gjør du
Loop Tool er det perfekte redskapet for å lage ulike håproppsettinger. Den passer både til kort og langt hår.

Hvordan bruke KICKS Beauty Large Hair Pin

Slik gjør du
Stilren hårnål i en større modell som holder håret på plass. Kan brukes til mange ulike håroppsettinger.

KICKS Club: Poeng på alle kjøp

Du samler bonuspoeng på alle kjøp, både i butikk & online

Hjemleveranse til døren

Få din bestilling levert direkte hjem til døren

Ekspertrådgivning

Få ekspertråd av våre utdannede skjønnhetseksperter

KICKS nyhetsbrev

Regsistrer deg for vårt nyhetsbrev og få de siste tilbudene og nyhetene.

Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2021Kundeservice 955 10 331