Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
  • Fri frakt over 99 kr
    Fri frakt over 99 kr
  • Poeng på alle kjøp
    Poeng på alle kjøp
  • Hjemlevering
    Hjemlevering

SISTE SJANSE: 20% på øyemakeup!

Spørsmål & svar om sølvsjampo

Eksperttips
KICKS svarer på alt du noen gang har lurt på om sølvsjampo. Hvordan skal jeg bruke den for et pent resultat, og blir fargen bra selv om jeg har ubehandlet hår? Vi lærer deg alt du trenger å vite!

Sølvsjampo har en gitt plass i baderomsskapet hos alle som ønsker å bli kvitt oransje, messingfargede og gule toner i håret. Sølvsjampo legger nemlig til kalde toner i ufarget og behandlet hår, nøytraliserer varme gule og oransje toner takket være fiolette pigmenter. Sølvsjampo er med andre ord perfekt for deg som ønsker å friske opp hårfargen mellom salongbesøkene. Men hvordan går du frem for å salongfint hår hjemme? KICKS svarer på de vanligste spørsmålene om sølvsjampo!

Hvordan bruker jeg sølvsjampo?

– For best resultat, vask håret med vanlig sjampo før du bruker sølvsjampo. Ellers er det fare for at sølvsjampoen din jobber mer med å vaske håret fra rent fra smuss og olje enn å faktisk tone det ned. For best resultat, velg en sølvsjampo som er tilpasset din hårtype. Det finnes sølvsjampoer som gir rikelig med fuktighet til tørt hår, eller maks volum hvis du føler at håret føles flatt og livløst.

Hvor lenge skal sølvsjampo sitte i håret ditt?

– Her gjelder uttrykket less is more. Ulike sølvsjampoer har forskjellige virketid, men jo lenger den sitter i håret, jo mer lilla blir det. Så hvis du ikke vil at de lilla pigmentene skal bli for fremtredende, bør du ikke la sjampoen virke i mer enn 3-5 minutter. Les hva den anbefalte tiden er for akkurat din sølvsjampo på emballasjen. Da kan du være sikker på at produktet får virke i riktig antall minutter.

Jeg har tørt hår – kan jeg bruke sølvsjampo likevel?

– Dagens sølvsjampoer er såpass velutviklede at de også kan brukes i tørt hår. Et tips er å bruke en sølvsjampo med fuktighetsmaksimerende ingredienser. Hvis du har ekstremt tørt hår, kan du legge en hårinnpakning etter at du har brukt sølvsjampo. En hårinnpakning reparerer hårstråene i dybden og gjør samtidig håret glansfullt og mykt.

Kan jeg bruke sølvsjampo hvis jeg har brunt hår?

– En vanlig misforståelse er at sølvsjampo bare kan brukes av dem med blondt og sølvfarget hår, men faktum er at sølvsjampo også kan brukes av brunetter. Ofte vil de som har brunt hår nøytralisere gulaktige toner i håret. For best resultat kan du derfor bruke en sølvsjampo som er spesielt tilpasset brunetter.

Hvor ofte bør jeg bruke sølvsjampo?

– En tommelfingerregel er at du kan bruke sølvsjampo 1-2 ganger i uken, avhengig av hårtype og forutsetninger. Hvis de gule og oransje pigmentene nøytraliseres for ofte, kan håret få en mørkere, mer lilla, skygge. Hvis det ikke er det du er ute etter, bør du bruke sølvsjampoen forsiktig. Et tips er å blande sølvsjampoen med din vanlige sjampo for en mer diskret tone.

Fungerer sølvsjampo hvis jeg har ufarget hår?

– Det enkle svaret er ja – , men du kan oppleve at de fiolette pigmentene ikke biter like godt som om du hadde et behandlet hår. Behandlet hår er nemlig mer porøst, det betyr at fiolette pigmentene har bedre forutsetninger til å feste. Hvis du har ufarget hår, kan du derfor la produktet sitte i litt lengre for en mer fremtredende kald nyanse.

Jeg har rødt hår – kan jeg bruke sølvsjampo?

– Sølvsjampo tilfører kalde toner i farget og behandlet hår – uansett farge. Hvis du har rødt hår med varme oransje, messingfargede eller gule toner, og vil gjøre dem kaldere, er sølvsjampo perfekt for deg. Og du trenger ikke å være redd for at sølvsjampoen din kommer til å føre til at den røde fargen blekner. Lilla farge nøytraliserer bare gult og oransje, for å nøytralisere røde toner må du bruke sølvsjampo med grønn farge.

Les mer

Hårtrend 2017: Bølger i vinter

Slik gjør du
Gode nyheter for alle morgentrette! Bølget hår med et hint av sovesveis er den hotteste hårtrenden akkurat nå. Her er tipsene som hjelper deg å få til den perfekte, avslappede finishen.

Hårstyling med riktige produkter

Eksperttips
Innimellom kan det være vanskelig å vite hvilket av alle hårstylingprodukter som passer best – matt eller glansfullt, vått eller tørt. Det finnes mange produkter for å style håret, avhengig av hvilken hårtype du har, og hvilken look du er ute etter. Vi guider deg blant hårstylingproduktene.

Slik fikser du en fin sommerfrisyre 2018

Slik gjør du
KICKS Beauty ekspert Mikaela och Cassandra viser hvordan man gjør en fin sommeroppsetning steg for steg. En perfekt flette til sommerfesten.

Din nye hårbuddy: Budgie!

Eksperttips
Budgie er et nytt varemerke med styling- og hårpleieprodukter som du finner eksklusivt hos KICKS. Navnet og den gule signaturfargen er hentet fra den sosiale undulaten – som har en unik stil og personlighet akkurat som deg

Tørrsjampo fra Budgie

Trend
Tørrsjampo er et av de mest populære hårproduktene i dag. Tørrsjampo kan gi deg en nyvasket følelse mellom hårvaskene, men også gi frisyren volum og tekstur. I Budgies sortiment er det fire tørrsjampoer, tilpasset ulike hårtyper og avhengig av hvilket resultat man ønsker. Her går vi gjennom de ulike variantene!

Hvordan bruke KICKS Beauty Loop Tool

Slik gjør du
Loop Tool er det perfekte redskapet for å lage ulike håproppsettinger. Den passer både til kort og langt hår.

Hvordan bruke KICKS Beauty Large Hair Pin

Slik gjør du
Stilren hårnål i en større modell som holder håret på plass. Kan brukes til mange ulike håroppsettinger.

KICKS Club: Poeng på alle kjøp

Du samler bonuspoeng på alle kjøp, både i butikk & online

Hjemleveranse til døren

Få din bestilling levert direkte hjem til døren

Ekspertrådgivning

Få ekspertråd av våre utdannede skjønnhetseksperter

KICKS nyhetsbrev

Regsistrer deg for vårt nyhetsbrev og få de siste tilbudene og nyhetene.

Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2021Kundeservice 955 10 331