Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
  • Fri frakt over 99 kr
    Fri frakt over 99 kr
  • Poeng på alle kjøp
    Poeng på alle kjøp
  • Hjemlevering
    Hjemlevering

SISTE SJANSE: 20% på øyemakeup!

Solbeskyttelse for håret: Slik fikser du pent & beskyttet hår

Eksperttips
Stripete og tørre lengder kan være resultatet av at du har tilbragt for mange timer i solens deilige – men skadelige – stråler. Slik beskytter du håret ditt i varmen.

Akkurat som det ikke er bra for huden å være i solen uten beskyttelse, kan for mye soleksponering også føre til at håret skades. I motsetning til hva man skulle tro, er det ikke bare om sommeren at solen kan gjøre skade. Også på solrike høst- og vårdager kan solen være sterk. Om vinteren glimrer solen ofte med sitt fravær, men hvis himmelen er blå og snøen hvit, kan det hende at du likevel trenger solbeskyttelse. Vi forteller deg hvordan du kan nyte solens stråler uten at håret blir skadet.

Hvorfor bør man bruke solbeskyttelse til håret?

Solen er en av mange ting som sliter på håret ditt. Skurken er solens UV-stråler, som på sikt kan gjøre håret både tørt og glansløst. Strålene bleker også håret raskere. SPF bygger en mur mellom håret og de ultrafiolette strålene, og hindrer dem i å trenge inn i hårstrået og skade det.

3 varianter av solbeskyttelse for håret ditt og hvordan du bruker dem

Solbeskyttelse tilpasset for å kunne brukes på håret kommer i en rekke ulike varianter. Vi guider deg gjennom de forskjellige variantene og forteller hvordan de skal brukes for å gi hårstråene best mulig beskyttelse!

UV-beskyttende sjampo

Hvorfor ikke starte med å beskytte håret ditt allerede i dusjen? Sjampo med UV-beskyttelse rengjør hårstråene i dybden samtidig som den beskytter mot varme solstråler. Velg sjampo i forhold til hårets behov og gjerne en som rengjør hodebunnen uten å tørke ut. UV-sjampo brukes akkurat som din vanlige sjampo. Skyll først håret med vann og masser inn sjampo i hodebunnen og lengdene.

SPF-spray for håret

Hva er det beste å pakke strandvesken eller treningsbagen? Jo, en SPF-spray for håret, slik at du kan forsikre deg om at håret er beskyttet i alle døgnets timer. Effekten av solbeskyttelsen avtar etter to timer, og derfor må du påføre igjen for å beholde den beskyttende effekten. Spray både på lengder og hodebunnen for best beskyttelse.

Balsam med innebygd SPF

Vil du forsikre deg om at håret holder på fuktigheten samtidig som det er beskyttet? Da er SPF-balsam perfekt for deg! SPF-balsam gir fuktighet til hårstråene på samme måte som vanlig balsam, men sørger også for at håret holder på fuktigheten på sikt ettersom solen har en tendens til å tørke ut håret. SPF-balsam kan både brukes etter sjampo i din vanlige hårpleierutine, men du kan også pakke ned en balsamspray med innebygd SPF for å løse ut floker ved behov.

Hvilken solbeskyttelse er best for håret?

Det finnes en rekke ulike typer solbeskyttelse for håret å velge mellom, derfor kan det være vanskelig å vite hvilken som passer best for håret ditt. Når du leter etter UV-beskyttelse for håret, er det best å ta utgangspunkt i dine behov og din hårtype. Hvis du skal tilbringe en dag på stranden, kan du pakke ned en SPF-spray i strandbagen, slik at du kan fylle på med solbeskyttelse i løpet av dagen. Hvis du har tørt hår, kan du velge en fuktighetsgivende UV-sjampo. KICKS har et bredt utvalg av hårprodukter for forskjellige hårtyper og behov.

Les mer

Hårtrend 2017: Bølger i vinter

Slik gjør du
Gode nyheter for alle morgentrette! Bølget hår med et hint av sovesveis er den hotteste hårtrenden akkurat nå. Her er tipsene som hjelper deg å få til den perfekte, avslappede finishen.

Hårstyling med riktige produkter

Eksperttips
Innimellom kan det være vanskelig å vite hvilket av alle hårstylingprodukter som passer best – matt eller glansfullt, vått eller tørt. Det finnes mange produkter for å style håret, avhengig av hvilken hårtype du har, og hvilken look du er ute etter. Vi guider deg blant hårstylingproduktene.

Slik fikser du en fin sommerfrisyre 2018

Slik gjør du
KICKS Beauty ekspert Mikaela och Cassandra viser hvordan man gjør en fin sommeroppsetning steg for steg. En perfekt flette til sommerfesten.

Din nye hårbuddy: Budgie!

Eksperttips
Budgie er et nytt varemerke med styling- og hårpleieprodukter som du finner eksklusivt hos KICKS. Navnet og den gule signaturfargen er hentet fra den sosiale undulaten – som har en unik stil og personlighet akkurat som deg

Tørrsjampo fra Budgie

Trend
Tørrsjampo er et av de mest populære hårproduktene i dag. Tørrsjampo kan gi deg en nyvasket følelse mellom hårvaskene, men også gi frisyren volum og tekstur. I Budgies sortiment er det fire tørrsjampoer, tilpasset ulike hårtyper og avhengig av hvilket resultat man ønsker. Her går vi gjennom de ulike variantene!

Hvordan bruke KICKS Beauty Loop Tool

Slik gjør du
Loop Tool er det perfekte redskapet for å lage ulike håproppsettinger. Den passer både til kort og langt hår.

Hvordan bruke KICKS Beauty Large Hair Pin

Slik gjør du
Stilren hårnål i en større modell som holder håret på plass. Kan brukes til mange ulike håroppsettinger.

KICKS Club: Poeng på alle kjøp

Du samler bonuspoeng på alle kjøp, både i butikk & online

Hjemleveranse til døren

Få din bestilling levert direkte hjem til døren

Ekspertrådgivning

Få ekspertråd av våre utdannede skjønnhetseksperter

KICKS nyhetsbrev

Regsistrer deg for vårt nyhetsbrev og få de siste tilbudene og nyhetene.

Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2021Kundeservice 955 10 331