Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
  • Fri frakt over 99 kr
    Fri frakt over 99 kr
  • Poeng på alle kjøp
    Poeng på alle kjøp
  • Hjemlevering
    Hjemlevering

Christmas Calendar! Opptil 30-50% hver dag! Se alle lukene her!

Slitt hår? KICKS tipser om hårkurene som pleier og reparerer

Eksperttips
La dagene med slitt hår gå i glemmeboken – og gi hårstråene dine den næringen og pleien de har behov for. KICKS veileder deg til hårkurene som gir deg et WOW-hår.

Våre bestselgende hårkurer

Shop her

Opplever du at håret innimellom er tørt og slitt? Redningen heter hårkur. Sjampo og balsam er to hårpleieprodukter som de fleste bruker – er ikke det nok? Ikke hvis du vil reparere ditt slitte hår fullt ut. Faktum er at ingrediensene i en hårkur går dypere inn i håret og bygger opp hårkvaliteten på sikt – mens balsam og sjampo pleier umiddelbart. Ingen hårpleierutine er altså komplett uten en hårkur.

Men hvorfor skal vi bruke hårkur regelmessig? Det er fordi håret utsettes for slitasje og påkjenninger hver eneste dag. Solen gir skader, og det samme gjør varme fra stylingverktøy og kjemiske behandlinger hos frisøren. I tillegg slites håret av å vaskes ofte og når vi styler det i ulike frisyrer. En pleiende hårkur er derfor noe alle trenger – uansett om du vil gi håret en ekstra dose fuktighet eller friske det opp med en energigivende hårmaske. Her lister vi opp hårkurer som myker opp, gir glans og reparerer håret i dybden.

Tilfør fuktighet.
Et slitt hår er ofte fuktfattig. Myk opp hårstråene med en intensiv fuktighetskur slik at håret får tilbake sin tidligere glans og smidighet. Du kan for eksempel se etter ingredienser som hyaluronsyre og olje på pakningen.

Reparer med en proteinkur.
Når håret er skadet, er hårtuppene flisete og det ytterste laget av håret er svekket. En kur beriket med protein styrker håret samtidig som den forhindrer at flere hårstrå brekker. Resultatet? Et sunnere hår som både er friskere  –og ser friskere ut.

Få tilbake glansen.
Kjemiske behandlinger, regelmessig bruk av stylingverktøy og noe så hverdagslig som en vanlig hårvask gjør håret slitent etter en stund – og dermed kan det begynne å se flatt og livløst ut. Gi håret ny energi med en hårkur som fokuserer på å tilføre glans.

Sats på en kur som gjør håret tykkere.
Når håret slites, kan det også føre til færre hårstrå. Sats derfor på en hårkur som gjør håret tykt og fyldig igjen. Ingredienser som hjelper håret til å se tykkere ut, kan komme fra både naturlige og syntetiske kilder. 

 

Hvordan får jeg best effekt av hårkuren?


For at kuren skal gi deg det beste resultatet, er det viktig at du bruker den på riktig måte. I motsetning til det mange tror, bør du bruke hårkur før balsam, og ikke som et avsluttende steg i hårpleierutinen. Vi veileder deg trinn for trinn og viser hvordan du får hårkuren til å gi maksimalt med omsorg til et slitt hår.

1. Først sjampo.

En sjampo rengjør håret i dybden og tilfører pleiende ingredienser. En ren hodebunn, fri for smuss og oljer, legger til rette for at hårkuren gir deg det resultatet du vil ha.

2. Påfør hårkuren.

Etter at du har brukt sjampo, påfører du den hårkuren du har valgt til håret ditt. Arbeid den inn i hele håret – også i hodebunnen og lengdene. La kuren eller hårmasken virke så mange minutter som er angitt på pakningen – og gjerne noen minutter til!

3. Gi hodebunnen en massasje.

Samtidig som du lar kuren virke, kan du passe på å gi hodebunnen en deilig massasje. I tillegg til å gjøre deg litt herlig avslappet, stimulerer massasjen blodsirkulasjonen, slik at hårsekkene kan ta imot ekstra mye næring.

 4. Avslutt med balsam.

Tid for det siste steget – balsam! En balsam lukker skjellaget på hvert enkelt hårstrå, slik at alle de pleiende stoffene fra kuren blir værende i håret. Balsam har dermed en beskyttende effekt

Mest populære hårpleie akkurat nå

Shop her

Les mer

Hårtrend 2017: Bølger i vinter

Slik gjør du
Gode nyheter for alle morgentrette! Bølget hår med et hint av sovesveis er den hotteste hårtrenden akkurat nå. Her er tipsene som hjelper deg å få til den perfekte, avslappede finishen.

Hårstyling med riktige produkter

Eksperttips
Innimellom kan det være vanskelig å vite hvilket av alle hårstylingprodukter som passer best – matt eller glansfullt, vått eller tørt. Det finnes mange produkter for å style håret, avhengig av hvilken hårtype du har, og hvilken look du er ute etter. Vi guider deg blant hårstylingproduktene.

Slik fikser du en fin sommerfrisyre 2018

Slik gjør du
KICKS Beauty ekspert Mikaela och Cassandra viser hvordan man gjør en fin sommeroppsetning steg for steg. En perfekt flette til sommerfesten.

Din nye hårbuddy: Budgie!

Eksperttips
Budgie er et nytt varemerke med styling- og hårpleieprodukter som du finner eksklusivt hos KICKS. Navnet og den gule signaturfargen er hentet fra den sosiale undulaten – som har en unik stil og personlighet akkurat som deg

Tørrsjampo fra Budgie

Trend
Tørrsjampo er et av de mest populære hårproduktene i dag. Tørrsjampo kan gi deg en nyvasket følelse mellom hårvaskene, men også gi frisyren volum og tekstur. I Budgies sortiment er det fire tørrsjampoer, tilpasset ulike hårtyper og avhengig av hvilket resultat man ønsker. Her går vi gjennom de ulike variantene!

Hvordan bruke KICKS Beauty Loop Tool

Slik gjør du
Loop Tool er det perfekte redskapet for å lage ulike håproppsettinger. Den passer både til kort og langt hår.

Hvordan bruke KICKS Beauty Large Hair Pin

Slik gjør du
Stilren hårnål i en større modell som holder håret på plass. Kan brukes til mange ulike håroppsettinger.

KICKS Club: Poeng på alle kjøp

Du samler bonuspoeng på alle kjøp, både i butikk & online

Hjemleveranse til døren

Få din bestilling levert direkte hjem til døren

Ekspertrådgivning

Få ekspertråd av våre utdannede skjønnhetseksperter

KICKS nyhetsbrev

Regsistrer deg for vårt nyhetsbrev og få de siste tilbudene og nyhetene.

Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2021Kundeservice 955 10 331