Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
  • Fri frakt over 99 kr
    Fri frakt over 99 kr
  • Poeng på alle kjøp
    Poeng på alle kjøp
  • Hjemlevering
    Hjemlevering

CYBER MONDAY! 25% ved kjøp over 599 kr. Angi koden: CYBER. Doble poeng på ALT for deg som medlem! Gjelder kun på kicks.no 29.11. Vilkår gjelder.

Sånn pleier og styler du sommerens hår

Eksperttips
Ta vare på feriehåret på best mulig måte med produkter som både pleier og styler. Sånn holder du håret både beskyttet og fint i sommer.

Sommerens bølger

Shop her

 Årets sommerhår vil vi ha dynket i saltvann med naturlige bølger. Om du ikke lar looken fikse seg selv med en heldag på stranden, kan du få fantastiske beach waves med saltvannspray og tørrshampo. Spray saltvannspray i fuktig hår og tvinn det. La det derretter tørke til naturlige bølger. Til slutt kan du få litt ekstra volum ved å ta litt tørrsjampo i hodebunnen.

Sesongens trendy fletter

Shop her

Fletter er en av årets største hårtrender. Blanke, prydelige fletter styles med pleiende stylingkrem eller innpakning som gir håret ditt fukt hele dagen. To fletter eller en innbakt flette, som holder håret borte fra ansiktet er dessuten like fint til festen som til en vanlig sommerdag.

Beskytt stråene i solen

Shop her

Solens stråler sliter like mye på håret som den gjør på huden din. Beskytt derfor også håret mot solen! Mange leave-in produkter inneholder både beskyttelse mot varme og UV-lys og tilfører dessuten mye fuktighet. Pakk ned en solbeskyttende balsamspray i strandvesken, så holder du håret ditt beskyttet og fint.

Gi ekstra kjærlighet

Shop her

Om håret ditt er sterkt og velpleiet tar det mindre skade i solen. Invester i fuktighetsgivende og reparerende produkter som bygger opp hårstråene og gir dem styrke før feriens uttørkende dager. En god shampo og balsam gir et friskt hår og dyptvirkende hårinnpaknnger en til to ganger i uken gjør underverker! Hårolje eller serum, som du appliserer i fuktig hår, legger seg som en beskyttende hinne og er også super for å holde håret i form hele sommeren!

Les mer

Hårtrend 2017: Bølger i vinter

Slik gjør du
Gode nyheter for alle morgentrette! Bølget hår med et hint av sovesveis er den hotteste hårtrenden akkurat nå. Her er tipsene som hjelper deg å få til den perfekte, avslappede finishen.

Hårstyling med riktige produkter

Eksperttips
Innimellom kan det være vanskelig å vite hvilket av alle hårstylingprodukter som passer best – matt eller glansfullt, vått eller tørt. Det finnes mange produkter for å style håret, avhengig av hvilken hårtype du har, og hvilken look du er ute etter. Vi guider deg blant hårstylingproduktene.

Slik fikser du en fin sommerfrisyre 2018

Slik gjør du
KICKS Beauty ekspert Mikaela och Cassandra viser hvordan man gjør en fin sommeroppsetning steg for steg. En perfekt flette til sommerfesten.

Din nye hårbuddy: Budgie!

Eksperttips
Budgie er et nytt varemerke med styling- og hårpleieprodukter som du finner eksklusivt hos KICKS. Navnet og den gule signaturfargen er hentet fra den sosiale undulaten – som har en unik stil og personlighet akkurat som deg

Tørrsjampo fra Budgie

Trend
Tørrsjampo er et av de mest populære hårproduktene i dag. Tørrsjampo kan gi deg en nyvasket følelse mellom hårvaskene, men også gi frisyren volum og tekstur. I Budgies sortiment er det fire tørrsjampoer, tilpasset ulike hårtyper og avhengig av hvilket resultat man ønsker. Her går vi gjennom de ulike variantene!

Hvordan bruke KICKS Beauty Loop Tool

Slik gjør du
Loop Tool er det perfekte redskapet for å lage ulike håproppsettinger. Den passer både til kort og langt hår.

Hvordan bruke KICKS Beauty Large Hair Pin

Slik gjør du
Stilren hårnål i en større modell som holder håret på plass. Kan brukes til mange ulike håroppsettinger.

KICKS Club: Poeng på alle kjøp

Du samler bonuspoeng på alle kjøp, både i butikk & online

Hjemleveranse til døren

Få din bestilling levert direkte hjem til døren

Ekspertrådgivning

Få ekspertråd av våre utdannede skjønnhetseksperter

KICKS nyhetsbrev

Regsistrer deg for vårt nyhetsbrev og få de siste tilbudene og nyhetene.

Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2021Kundeservice 955 10 331