Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
  • Fri frakt over 99 kr
    Fri frakt over 99 kr
  • Poeng på alle kjøp
    Poeng på alle kjøp
  • Hjemlevering
    Hjemlevering

Christmas Calendar! Opptil 30-50% hver dag! Se alle lukene her!

Sånn får du en festfin frisyre på 2 minutter

Slik gjør du
Høres det ut som en drøm med en frisyre som er klar på kort tid, men likevel elegant og festfin? KICKs frisør viser - steg for steg - hvordan du enkelt fikser en oppsats på bare 2 minutter!

Få looken

Shop hår

Steg 1.  Forbered deg med tekstur
Forbered hele håret med en tørrsjampo eller saltvannsspray som gir enkel fasthet og tekstur. Den litt fastere effekten i håret gjør det lettere å jobbe med og gir også oppsatsen bedre holdbarhet.

Steg 2. Sett opp håret på kronen
Sett opp håret på toppen av hodet i en knute. Bruk en transparant hårstrikk eller en strikk i en farge nær din. 

Steg 3. Lag en knute til
Lag en knute til akkurat under, men fest den over håret som faller ned fra den  øvre knuten.

Steg 4 - Lag en løkke
Stikk to fingre gjennom den nedre knuten og snu slik at du danner en løkke. Ta tak i den øvre knuten og trekk den gjennom løkken. Deretter trekker du inn knuten og i den vridde delen av frisyren, slik at du får en fin form og skjuler hårstrikkene.

Steg 5 – Fikser med hårspray 
Fikser frisyren med hårspray og dra hånden over håret for å få ned krus. Velg en spray med glans for et mer elegant utseende og en tørrere spray hvis du foretrekker følelsen av beach hair. Hvis du vil forsterke glansen eller den tørre overflaten enda mer, avslutt med en glansspray eller en lett tørrsjampo.

Steg 6 - Fest løse løkker
Det er både fint og trendy å la noen løse løkker falle ut av frisyren din. Du kan fikse løse løkker ved å børste fra hårfestet mot bakhodet med en myk børste. Samle løkkene du børster ned, og fest dem med hårspray.

 

Les mer

Hårtrend 2017: Bølger i vinter

Slik gjør du
Gode nyheter for alle morgentrette! Bølget hår med et hint av sovesveis er den hotteste hårtrenden akkurat nå. Her er tipsene som hjelper deg å få til den perfekte, avslappede finishen.

Hårstyling med riktige produkter

Eksperttips
Innimellom kan det være vanskelig å vite hvilket av alle hårstylingprodukter som passer best – matt eller glansfullt, vått eller tørt. Det finnes mange produkter for å style håret, avhengig av hvilken hårtype du har, og hvilken look du er ute etter. Vi guider deg blant hårstylingproduktene.

Slik fikser du en fin sommerfrisyre 2018

Slik gjør du
KICKS Beauty ekspert Mikaela och Cassandra viser hvordan man gjør en fin sommeroppsetning steg for steg. En perfekt flette til sommerfesten.

Din nye hårbuddy: Budgie!

Eksperttips
Budgie er et nytt varemerke med styling- og hårpleieprodukter som du finner eksklusivt hos KICKS. Navnet og den gule signaturfargen er hentet fra den sosiale undulaten – som har en unik stil og personlighet akkurat som deg

Tørrsjampo fra Budgie

Trend
Tørrsjampo er et av de mest populære hårproduktene i dag. Tørrsjampo kan gi deg en nyvasket følelse mellom hårvaskene, men også gi frisyren volum og tekstur. I Budgies sortiment er det fire tørrsjampoer, tilpasset ulike hårtyper og avhengig av hvilket resultat man ønsker. Her går vi gjennom de ulike variantene!

Hvordan bruke KICKS Beauty Loop Tool

Slik gjør du
Loop Tool er det perfekte redskapet for å lage ulike håproppsettinger. Den passer både til kort og langt hår.

Hvordan bruke KICKS Beauty Large Hair Pin

Slik gjør du
Stilren hårnål i en større modell som holder håret på plass. Kan brukes til mange ulike håroppsettinger.

KICKS Club: Poeng på alle kjøp

Du samler bonuspoeng på alle kjøp, både i butikk & online

Hjemleveranse til døren

Få din bestilling levert direkte hjem til døren

Ekspertrådgivning

Få ekspertråd av våre utdannede skjønnhetseksperter

KICKS nyhetsbrev

Regsistrer deg for vårt nyhetsbrev og få de siste tilbudene og nyhetene.

Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2021Kundeservice 955 10 331