Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
  • Fri frakt over 99 kr
    Fri frakt over 99 kr
  • Poeng på alle kjøp
    Poeng på alle kjøp
  • Hjemlevering
    Hjemlevering

Christmas Calendar! Opptil 30-50% hver dag! Se alle lukene her!

Perfect pony tale - få proff hestehale

Slik gjør du
Enkle detaljer gir hverdagsfrisyren en elegant touch. KICKS' hårstylist viser – steg for steg – hvordan du gjør den vanlige hestehalen proffere og flottere

Get the look

Shop hår

Slik gjør du

Steg 1 – Del håret med en skarp skill

Bruk en spisskam og del håret i en skarp skill på midten eller siden. Den perfekte skillen gjør straks frisyren mer velpleid. Deretter kjemmer du håret helt glatt.

Steg 2 – Lag en lav hestehale

Samle håret i en stram, lav hestehale og fest med en transparent eller mørk hårstrikk. En transparent hårstrikk passer for lysere hårfarger, mens en farget strikk er finere i mørkere hår. Hvis håret er veldig glatt eller kruset, får du bedre kontroll over det med en myk voks. Gni voksen i håndflatene og dra lett over håret før du samler sammen håret.

Steg 3 – Skjul strikken

Å skjule hårstrikken gir frisyren en proff og gjennomarbeidet look. Snurr en tynn hårlengde rundt strikken og fest med hårnål. Spray med fikserende hårspray på hårlengden, slik at den sitter godt og ligger helt glatt.

Steg 4 – Sett opp løst hår

Gjør frisyren finere ved å sette opp løse lengder med hårnåler. Hvis du har problemer med å få dem til å sitte ordentlig i håret, fester du dem med to hårnåler i kryss. Når hårnålene krysses, låser de hverandre og får bedre feste. Spray også med fikserende hårspray.

Steg 5 – Fikser med hårspray

Sikre til slutt den proffe hestehalen med hårspray. Dra lett med hånden over håret for å dempe brus før sprayen har tørket. Velg gjerne et produkt som gir både hold og glans for en ekstra elegant finish.

Les mer

Hårtrend 2017: Bølger i vinter

Slik gjør du
Gode nyheter for alle morgentrette! Bølget hår med et hint av sovesveis er den hotteste hårtrenden akkurat nå. Her er tipsene som hjelper deg å få til den perfekte, avslappede finishen.

Hårstyling med riktige produkter

Eksperttips
Innimellom kan det være vanskelig å vite hvilket av alle hårstylingprodukter som passer best – matt eller glansfullt, vått eller tørt. Det finnes mange produkter for å style håret, avhengig av hvilken hårtype du har, og hvilken look du er ute etter. Vi guider deg blant hårstylingproduktene.

Slik fikser du en fin sommerfrisyre 2018

Slik gjør du
KICKS Beauty ekspert Mikaela och Cassandra viser hvordan man gjør en fin sommeroppsetning steg for steg. En perfekt flette til sommerfesten.

Din nye hårbuddy: Budgie!

Eksperttips
Budgie er et nytt varemerke med styling- og hårpleieprodukter som du finner eksklusivt hos KICKS. Navnet og den gule signaturfargen er hentet fra den sosiale undulaten – som har en unik stil og personlighet akkurat som deg

Tørrsjampo fra Budgie

Trend
Tørrsjampo er et av de mest populære hårproduktene i dag. Tørrsjampo kan gi deg en nyvasket følelse mellom hårvaskene, men også gi frisyren volum og tekstur. I Budgies sortiment er det fire tørrsjampoer, tilpasset ulike hårtyper og avhengig av hvilket resultat man ønsker. Her går vi gjennom de ulike variantene!

Hvordan bruke KICKS Beauty Loop Tool

Slik gjør du
Loop Tool er det perfekte redskapet for å lage ulike håproppsettinger. Den passer både til kort og langt hår.

Hvordan bruke KICKS Beauty Large Hair Pin

Slik gjør du
Stilren hårnål i en større modell som holder håret på plass. Kan brukes til mange ulike håroppsettinger.

KICKS Club: Poeng på alle kjøp

Du samler bonuspoeng på alle kjøp, både i butikk & online

Hjemleveranse til døren

Få din bestilling levert direkte hjem til døren

Ekspertrådgivning

Få ekspertråd av våre utdannede skjønnhetseksperter

KICKS nyhetsbrev

Regsistrer deg for vårt nyhetsbrev og få de siste tilbudene og nyhetene.

Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2021Kundeservice 955 10 331