Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
  • Fri frakt over 99 kr
    Fri frakt over 99 kr
  • Poeng på alle kjøp
    Poeng på alle kjøp
  • Hjemlevering
    Hjemlevering

ENDELIG HER! Adventskalendere & gaveesker!

Hvordan bruker man en hårkur? Vi guider deg!

Slik gjør du
Hårkuren er superstjernen i hårpleierutinen din som hjelper håret ditt til å bli glatt, sunt og gjenfuktet. Men hvordan skal du bruke den for best mulig effekt? KICKS guider deg trinn for trinn!

Hvorfor skal man bruke hårkur?

En hårkur er den raskeste og enkleste måten å gjøre tørt, skadet eller glansløst hår sunt igjen. Hvis du bruker varmeverktøy regelmessig for å style håret eller har et fuktighetsfattig hår, bør du booste håret med en kur for å gjøre det mykt og glansfullt igjen. Velg en hårmaske i forhold til hårtypen din og hvilke behov håret ditt har.

Hvordan bruker man hårkur? Vi guider deg trinn for trinn

1. Vask håret med sjampo

Det første trinnet er å rengjøre håret for smuss og olje som har samlet seg i hodebunnen og hårlengdene. Da kan hårstråene absorbere alle de hårpleiende ingredienser i kuren.

 2. Jobb inn kuren

Nå skal hårstråene boostes! Påfør hårmasken i hårlengdene – unngå hodebunnen hvis hårmasken har en tykk konsistens. En slik hårmaske kan nemlig tynge ned håret. Når du jobber inn kuren, sørg for at hvert enkelt hårstrå dekkes. Nå har du en gyllen mulighet til å gi hårbunnen en deilig massasje for å stimulere blodsirkulasjonen.

3. La virke

Nå er det på tide å la kuren utføre sin magi på håret. La den virke i det antall minutter som står på pakken. Noen hårmasker skal virke i 15 minutter mens 3 minutter er nok for andre.

4. Gre gjennom håret

Når du kammer gjennom lengdene med en bred kam, sørger du for at hårkuren fordeles jevnt over hårstråene dine. Hvis du ikke har en kam for hånden, kan du bruke fingrene.

5. Skyll av

Når hårmasken har virket i riktig antall minutter, skyller du ut produktet med vann. Det er best å bruke lunkent vann for å minimere slitasjen på håret.

 6. Boost med balsam

Balsam gjør håret mykere, og ved å påføre balsam i lengdene etter at du har brukt hårkuren, kan du få det til å skinne litt ekstra.

Hvor ofte skal jeg bruke hårmaske? 

Om du skal bruke hårkur ofte eller sjelden, avhenger av hårtype og hårkvalitet. Hvis du har tørt hår, eller med jevne mellomrom utsetter det for slitasje, skal du bruke hårkur hver uke. Men hvis du har fet hodebunn, kan du bruke hårkur i tuppene regelmessig, men sjeldnere i hodebunnen. Hvis du har krøller, er det også en god ide å bruke hårkur minst en gang i uken for at krøllene skal holde seg spenstige og elastiske. 

Kan jeg sove med hårkur?

Hvis hårmasken er spesielt utviklet for bruk om natten, er svaret ja. Men hvis det står at virketiden for hårmasken er mindre enn antall timer du vanligvis tilbringer i sengen, er det egentlig ingen fordel å la det fungere lenger enn det. Ofte har håret allerede rukket å suge til seg de nærende ingrediensene. Hvis du bruker en kur som inneholder proteiner, kan det til og med være skadelig hvis du lar den sitte i for lenge. Det viktigste er at du bruker hårmasken regelmessig – selv om det står på emballasjen at den bare skal sitte i noen få minutter.

Les mer

Hårtrend 2017: Bølger i vinter

Slik gjør du
Gode nyheter for alle morgentrette! Bølget hår med et hint av sovesveis er den hotteste hårtrenden akkurat nå. Her er tipsene som hjelper deg å få til den perfekte, avslappede finishen.

Hårstyling med riktige produkter

Eksperttips
Innimellom kan det være vanskelig å vite hvilket av alle hårstylingprodukter som passer best – matt eller glansfullt, vått eller tørt. Det finnes mange produkter for å style håret, avhengig av hvilken hårtype du har, og hvilken look du er ute etter. Vi guider deg blant hårstylingproduktene.

Slik fikser du en fin sommerfrisyre 2018

Slik gjør du
KICKS Beauty ekspert Mikaela och Cassandra viser hvordan man gjør en fin sommeroppsetning steg for steg. En perfekt flette til sommerfesten.

Din nye hårbuddy: Budgie!

Eksperttips
Budgie er et nytt varemerke med styling- og hårpleieprodukter som du finner eksklusivt hos KICKS. Navnet og den gule signaturfargen er hentet fra den sosiale undulaten – som har en unik stil og personlighet akkurat som deg

Tørrsjampo fra Budgie

Trend
Tørrsjampo er et av de mest populære hårproduktene i dag. Tørrsjampo kan gi deg en nyvasket følelse mellom hårvaskene, men også gi frisyren volum og tekstur. I Budgies sortiment er det fire tørrsjampoer, tilpasset ulike hårtyper og avhengig av hvilket resultat man ønsker. Her går vi gjennom de ulike variantene!

Hvordan bruke KICKS Beauty Loop Tool

Slik gjør du
Loop Tool er det perfekte redskapet for å lage ulike håproppsettinger. Den passer både til kort og langt hår.

Hvordan bruke KICKS Beauty Large Hair Pin

Slik gjør du
Stilren hårnål i en større modell som holder håret på plass. Kan brukes til mange ulike håroppsettinger.

KICKS Club: Poeng på alle kjøp

Du samler bonuspoeng på alle kjøp, både i butikk & online

Hjemleveranse til døren

Få din bestilling levert direkte hjem til døren

Ekspertrådgivning

Få ekspertråd av våre utdannede skjønnhetseksperter

KICKS nyhetsbrev

Regsistrer deg for vårt nyhetsbrev og få de siste tilbudene og nyhetene.

Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2021Kundeservice 955 10 331