Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
  • Fri frakt over 99 kr
    Fri frakt over 99 kr
  • Poeng på alle kjøp
    Poeng på alle kjøp
  • Hjemlevering
    Hjemlevering

Hjelp! Hvordan pleier jeg mitt supertørre hår?

Eksperttips
Sprø hårstrå og krusete lengder – når håret ikke viser seg fra sin beste side, gir KICKS deg profesjonelle tips som forvandler raggete lengder til myke. Her er produktene som tilfører fuktighet i dybden.

Noe så enkelt som en hårvask kan tørke ut håret ditt hvis du ikke bruker de rette produktene. Men også brennhet sol og kalde dager med minusgrader gjør håret fuktfattig. Hvis du i tillegg bleker eller farger håret, blir det mer porøst, noe som betyr at fuktighet ikke kan holde seg i hårstrået på samme måte som om det var lukket (mindre porøst).

Hårolje myker opp tørre lengder

Noe som har fin effekt på tørt hår, er hårolje. Masser inn olje i lengdene, men unngå hodebunnen, og la så håret suge til seg de fuktighetsgivende ingrediensene. Hårolje vil gjøre håret glansfullt og mykt igjen, og er virkelig en effektiv kur hvis du har tørt hår. Arganolje, jojobaolje og sheaolje er tre eksempler på olje som gir intens fuktighet og næring.

Velg sjampo tilpasset tørt hår

Sjampoen din kan være en skikkelig fuktighetstyv hvis du ikke bruker riktig type. Volumgivende sjampo kan for eksempel ha en tendens til å tørke ut håret, men problemet løses enkelt ved å velge en sjampo som samtidig tilfører fuktighet. En sjampo tilpasset tørt hår tilfører ikke bare fuktighet, den rengjør også skånsomt slik at den ikke tørker ut hodebunnen.

Leave in-balsam = quick fix for flisete tupper

 En leave in-balsam er perfekt å bruke når tuppene roper etter fukt. Og best av alt – du trenger ikke å skylle den ut, og dermed blir leave in-balsam som en hårmaske i miniformat. Brukes når du opplever at håret er ekstra sprøtt, eller når du trenger en quick fix. Perfekt før kveldens fest eller ved en annen anledning når du vil vise deg fra din beste side. Leave in-balsam finnes både som krem og spray. Hvis du har tynt hår, kan du velge en balsam med lett konsistens som ikke tynger ned håret.

 Myk opp krusete hår med en hårmaske

 Et sikkert tegn på at håret ditt er veldig tørt, er når du opplever at hårstråene spriker i alle retninger. Elektrisk hår er spesielt vanlig i vintermånedene når kulden påvirker håret og gjør det mer sårbart. En fuktighetsgivende hårmaske er dermed et must i hårpleierutinen hvis du har tørt hår – og den gir dessuten langvarig resultat hvis du bruker den regelmessig.

Solfaktor motvirker tap av fuktighet

 Etter at du har tilbrakt noen timer i stekende sol, kan du oppleve at huden blir ru – og også håret. Solfylte dager sliter nemlig ikke bare på huden, men også på håret. Derfor er det viktig å beskytte håret mot skadelige UV-stråler hvis du vil motvirke tap av fuktighet. Påfør et pleiende hårprodukt som inneholder høy solfaktor for maksimal beskyttelse.

 Vask håret sjeldnere

 Hvis du opplever at håret er tørt til tross for at du har oppdatert hårpleierutinen med nye fuktighetsboostende favoritter, kan det være lurt å se på hvor ofte du vasker håret. For hyppig vasking tørker nemlig ut hodebunnen – og hårstråene. Ved å la det gå lengre tid mellom hver hårvask gir du de naturlige oljene i hodebunnen en mulighet til å smøre lengdene. Hvor ofte er sjeldnere? Det kommer an på hvilken hårtype du har. Et tynt hår må for eksempel vaskes oftere enn tykt hår.

Bonus: Trenger du å myke opp ditt tørre hår raskt? Et tips er å påføre hårmasken om kvelden og la den virke over natten.

Hårpleie for tørt hår

Se mer hårpleie

Les mer

Hårtrend 2017: Bølger i vinter

Slik gjør du
Gode nyheter for alle morgentrette! Bølget hår med et hint av sovesveis er den hotteste hårtrenden akkurat nå. Her er tipsene som hjelper deg å få til den perfekte, avslappede finishen.

Hårstyling med riktige produkter

Eksperttips
Innimellom kan det være vanskelig å vite hvilket av alle hårstylingprodukter som passer best – matt eller glansfullt, vått eller tørt. Det finnes mange produkter for å style håret, avhengig av hvilken hårtype du har, og hvilken look du er ute etter. Vi guider deg blant hårstylingproduktene.

Slik fikser du en fin sommerfrisyre 2018

Slik gjør du
KICKS Beauty ekspert Mikaela och Cassandra viser hvordan man gjør en fin sommeroppsetning steg for steg. En perfekt flette til sommerfesten.

Din nye hårbuddy: Budgie!

Eksperttips
Budgie er et nytt varemerke med styling- og hårpleieprodukter som du finner eksklusivt hos KICKS. Navnet og den gule signaturfargen er hentet fra den sosiale undulaten – som har en unik stil og personlighet akkurat som deg

Tørrsjampo fra Budgie

Trend
Tørrsjampo er et av de mest populære hårproduktene i dag. Tørrsjampo kan gi deg en nyvasket følelse mellom hårvaskene, men også gi frisyren volum og tekstur. I Budgies sortiment er det fire tørrsjampoer, tilpasset ulike hårtyper og avhengig av hvilket resultat man ønsker. Her går vi gjennom de ulike variantene!

Hvordan bruke KICKS Beauty Loop Tool

Slik gjør du
Loop Tool er det perfekte redskapet for å lage ulike håproppsettinger. Den passer både til kort og langt hår.

Hvordan bruke KICKS Beauty Large Hair Pin

Slik gjør du
Stilren hårnål i en større modell som holder håret på plass. Kan brukes til mange ulike håroppsettinger.

KICKS Club: Poeng på alle kjøp

Du samler bonuspoeng på alle kjøp, både i butikk & online

Hjemleveranse til døren

Få din bestilling levert direkte hjem til døren

Ekspertrådgivning

Få ekspertråd av våre utdannede skjønnhetseksperter

KICKS nyhetsbrev

Regsistrer deg for vårt nyhetsbrev og få de siste tilbudene og nyhetene.

Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2021Kundeservice 955 10 331