Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
  • Fri frakt over 99 kr
    Fri frakt over 99 kr
  • Poeng på alle kjøp
    Poeng på alle kjøp
  • Hjemlevering
    Hjemlevering

SALE 30-50%!

De beste håroljene for mykt hår uten krus

Eksperttips
Leter du etter en hårolje som redder splittede hårtupper, holder uregjerlige hårstrå på plass og gir umistelig glans? Her er håroljene som får gullstjerner fra KICKS’ klubbmedlemmer!

Glansgivende, reparerende og fuktighetsgivende: Lernberger Stafsing Oil Booster 50ml 

Lernberger Stafsing baserer primært alle sine anerkjente hårpleieprodukter på plantebaserte ingredienser – og denne glansgivende håroljen er ikke noe unntak. I tillegg til å gi håret glans, reparerer den hårstråene i dybden. Denne håroljen er fri for silikoner og parabener, og er produsert i Sverige.

Naturlig og silikonfri : Budgie The Twinflower Oil 50ml 

En annen hårolje som er blitt en storfavoritt hos KICKS’ medlemmer er The Twinflower Oil fra Budgie. Denne håroljen er silikonfri og basert på naturlige oljer fra argan, ricin og solsikke som myker opp tørre hårlengder. 

Reparerer tørre hårstrå: Aussie 3 Miracle Oil Reconstructor Lightweight Treatment 100ml

Aussies 3 Miracle Oil er beriket med australsk macadamianøttolje, jojobafrøolje og avokadoolje som reparerer og gir fuktighet til tørre hårstrå uten å tynge ned håret takket være den lette konsistensen.  

Pleier og gir glans: Sachajuan Intensive Hair Oil 50ml 

I denne håroljen er det argan- og havtornolje som sørger for at håret blir mykt, pent og gjenfuktet. Håroljen absorberes lett og etterlater ingen rester på hårstråene dine.  

Gir en skinnende hårmanke: Lee Stafford Arganoil From Morocco Nourishing Miracle Oil  

Denne mykgjørende håroljen inneholder Pro-Argan™-kompleks som gir næring og hjelper håret å gjenvinne sin naturlige glans. Håret ditt blir mykt og lett å børste gjennom. Passer for alle hårtyper.  

Vegansk pleie: Continu Abyssinia Repairing Oil 60ml 

Hårolje fra det svenske hårpleiemerket Continu som er beriket med fire næringsrike oljer: abyssinia-, havre-, bringebær- og nypeolje. Sammen gjør disse antioksidantrike og fuktighetsgivende oljene håret sterkere og mindre krusete. Håroljen er 100 % vegansk og produsert i Sverige.  

En fuktighetsfavoritt:  Kiehl's Smoothing Oil-Infused Leave-In Concentrate 75 ml 

Denne håroljen fra Kiehls, boostet med argan- og babasuolje, er en leave-in-behandling som gir håret fuktighet samtidig som den motvirker krus. Håroljen passer spesielt godt for deg som har tørt og krusete hår, men kan brukes til alle hår som trenger en fuktighetsboost. 

Hårolje

Handle

Les mer

Hårstyling med riktige produkter

Eksperttips
Innimellom kan det være vanskelig å vite hvilket av alle hårstylingprodukter som passer best – matt eller glansfullt, vått eller tørt. Det finnes mange produkter for å style håret, avhengig av hvilken hårtype du har, og hvilken look du er ute etter. Vi guider deg blant hårstylingproduktene.

Slik fikser du en fin sommerfrisyre 2018

Slik gjør du
KICKS Beauty ekspert Mikaela och Cassandra viser hvordan man gjør en fin sommeroppsetning steg for steg. En perfekt flette til sommerfesten.

Din nye hårbuddy: Budgie!

Eksperttips
Budgie er et nytt varemerke med styling- og hårpleieprodukter som du finner eksklusivt hos KICKS. Navnet og den gule signaturfargen er hentet fra den sosiale undulaten – som har en unik stil og personlighet akkurat som deg

Tørrsjampo fra Budgie

Trend
Tørrsjampo er et av de mest populære hårproduktene i dag. Tørrsjampo kan gi deg en nyvasket følelse mellom hårvaskene, men også gi frisyren volum og tekstur. I Budgies sortiment er det fire tørrsjampoer, tilpasset ulike hårtyper og avhengig av hvilket resultat man ønsker. Her går vi gjennom de ulike variantene!

Hvordan bruke KICKS Beauty Loop Tool

Slik gjør du
Loop Tool er det perfekte redskapet for å lage ulike håproppsettinger. Den passer både til kort og langt hår.

Hvordan bruke KICKS Beauty Large Hair Pin

Slik gjør du
Stilren hårnål i en større modell som holder håret på plass. Kan brukes til mange ulike håroppsettinger.

Get the look med Budgie: Messy bun

Slik gjør du
Slik skaper du enkelt en "messy bun" med produkter fra Budgie.

KICKS Club: Poeng på alle kjøp

Du samler bonuspoeng på alle kjøp, både i butikk & online

Hjemleveranse til døren

Få din bestilling levert direkte hjem til døren

Ekspertrådgivning

Få ekspertråd av våre utdannede skjønnhetseksperter

KICKS nyhetsbrev

Regsistrer deg for vårt nyhetsbrev og få de siste tilbudene og nyhetene.

Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2022Kundeservice 955 10 331