Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
  • Fri frakt over 99 kr
    Fri frakt over 99 kr
  • Poeng på alle kjøp
    Poeng på alle kjøp
  • Hjemlevering
    Hjemlevering

Christmas Calendar! Opptil 30-50% hver dag! Se alle lukene her!

De nye bestevennene til krøllet hår

Eksperttips
Sammen med den svenske stjernestylisten og krølleeksperten Sainabou Chune har Budgie utviklet skreddersydde produkter for alle typer krøllet hår. Her forteller Sainabou alt om hårtrioen som motvirker brus og skaper sterke og definerte krøller.

Sjekk ut produktene

Shop Budgie

Det ble umiddelbart en suksess da Budgie for et år siden lanserte sine veganske og prisgunstige hårprodukter, som er produsert i Sverige. Gjennom å invitere både forbrukere og kreatører, eksperter og hårfantaster med i utviklingsarbeidet ønsker Budgie å skape produkter som vi alle lengter etter, men som ikke eksisterer ennå.

Etter å ha mottatt mange ønsker om nye, smarte og pleiende produkter til krøllet hår, fikk Budgie hjelp av hårstylisten og krølleeksperten Sainabou Chune. Resultatet er en produkttrio som passer for alle typer krøllet og bølget hår.

– Sammenlignet med glatt hår er krøllet hår mer fuktfattig. Det skyldes at hårstråene har en struktur som hindrer fett produsert i hodebunnen fra å ta seg ned i håret og tilføre fuktighet. Derfor er det ekstra viktig for deg som har krøllet, bølget eller kruset hår, å bruke hårpleie som gir maksimalt med fuktighet og næring, forklarer Sainabou for KICKS.

Hvor involvert har du vært i utviklingen av de nye produktene?
– Jeg har vært med i alle trinnene, fra å bestemme ingredienser og være med på fabrikken når produktene blir fremstilt, til å komme med min mening om fargene på emballasjen. Hvis jeg skal sette navnet mitt på noe, må jeg kunne stå fullt og helt for produktene.

Hvorfor tror du at så mange har etterspurt produkter til krøllet hår?
– Det er ikke så mange produkter som er utviklet spesielt for alle typer krøller. De som finnes, er dessuten ofte vanskelige å få tak i og finnes ikke i vanlige butikker – og ofte er de veldig dyre. Jeg vil at alle skal ha råd til gode hårprodukter.

Les mer

Hårtrend 2017: Bølger i vinter

Slik gjør du
Gode nyheter for alle morgentrette! Bølget hår med et hint av sovesveis er den hotteste hårtrenden akkurat nå. Her er tipsene som hjelper deg å få til den perfekte, avslappede finishen.

Hårstyling med riktige produkter

Eksperttips
Innimellom kan det være vanskelig å vite hvilket av alle hårstylingprodukter som passer best – matt eller glansfullt, vått eller tørt. Det finnes mange produkter for å style håret, avhengig av hvilken hårtype du har, og hvilken look du er ute etter. Vi guider deg blant hårstylingproduktene.

Slik fikser du en fin sommerfrisyre 2018

Slik gjør du
KICKS Beauty ekspert Mikaela och Cassandra viser hvordan man gjør en fin sommeroppsetning steg for steg. En perfekt flette til sommerfesten.

Din nye hårbuddy: Budgie!

Eksperttips
Budgie er et nytt varemerke med styling- og hårpleieprodukter som du finner eksklusivt hos KICKS. Navnet og den gule signaturfargen er hentet fra den sosiale undulaten – som har en unik stil og personlighet akkurat som deg

Tørrsjampo fra Budgie

Trend
Tørrsjampo er et av de mest populære hårproduktene i dag. Tørrsjampo kan gi deg en nyvasket følelse mellom hårvaskene, men også gi frisyren volum og tekstur. I Budgies sortiment er det fire tørrsjampoer, tilpasset ulike hårtyper og avhengig av hvilket resultat man ønsker. Her går vi gjennom de ulike variantene!

Hvordan bruke KICKS Beauty Loop Tool

Slik gjør du
Loop Tool er det perfekte redskapet for å lage ulike håproppsettinger. Den passer både til kort og langt hår.

Hvordan bruke KICKS Beauty Large Hair Pin

Slik gjør du
Stilren hårnål i en større modell som holder håret på plass. Kan brukes til mange ulike håroppsettinger.

KICKS Club: Poeng på alle kjøp

Du samler bonuspoeng på alle kjøp, både i butikk & online

Hjemleveranse til døren

Få din bestilling levert direkte hjem til døren

Ekspertrådgivning

Få ekspertråd av våre utdannede skjønnhetseksperter

KICKS nyhetsbrev

Regsistrer deg for vårt nyhetsbrev og få de siste tilbudene og nyhetene.

Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2021Kundeservice 955 10 331