Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Weekend Deal! Nå får du 50% på Pixi Tonics & Escada Flor del Sol EdT 50ml. Kun 3 stk per produkt og kunde. 

Björn Axen: Tre steg fra frizzy til rett og glansfullt hår

Eksperttips
Björn Axéns top stylist Cattis Ylinenpää viser i tre enkle steg hvordan du får et vakrere hår – og viser hvordan du forvandler frizzy hår til rette og glansfulle lengder.

Steg 1: Rengjøre og fukte

Til hårpleie

Pass på at du velger en sjampo og balsam som passer din hårtype. Har du et frizzy hår er det pleiende og mykgjørende sjampo og balsam som er første steget for å få et vakrere, rett og glansfullt hår. Hårkur er det produktet som bygger opp og styrker håret mest av alle. Ta derfor en kur minst en gang i måneden for at håret skal føles så bra som mulig. Er håret ditt veldig tørt kan du bruke kuren hver gang du vasker håret i stedet for balsam.  

Steg 2: Stylingprodukter i fuktig hår

Til styling

Mange tror at stylingprodukter kun skal appliseres i tørt og fønet hår – men det er veldig viktig å jobbe stylingproduktene inn i håret når det er halvtørt for å få en ordentlig og holdbar effekt. En smoothing cream er det beste valget når du vil glatte ut et frizzy hår. Bruk en rundbørste når du føner håret for å få tak i alle hårstrå, sånn at de strekkes ut og blir rette.  

Steg 3: Finishprodukter i tørt hår

Til Finishing

For å fiksere og forlenge holdbarheten må du bruke finishprodukter når du har fønet håret. Et godt tips er å bruke en tørrsjampo i hårbunnen, også når håret er nyvasket. Det gir en stivhet og rotløft effekt.  

Les mer

Hårtrend 2017: Bølger i vinter

Slik gjør du
Gode nyheter for alle morgentrette! Bølget hår med et hint av sovesveis er den hotteste hårtrenden akkurat nå. Her er tipsene som hjelper deg å få til den perfekte, avslappede finishen.

Hårstyling med riktige produkter

Eksperttips
Innimellom kan det være vanskelig å vite hvilket av alle hårstylingprodukter som passer best – matt eller glansfullt, vått eller tørt. Det finnes mange produkter for å style håret, avhengig av hvilken hårtype du har, og hvilken look du er ute etter. Vi guider deg blant hårstylingproduktene.

Slik fikser du en fin sommerfrisyre 2018

Slik gjør du
KICKS Beauty ekspert Mikaela och Cassandra viser hvordan man gjør en fin sommeroppsetning steg for steg. En perfekt flette til sommerfesten.

Din nye hårbuddy: Budgie!

Eksperttips
Budgie er et nytt varemerke med styling- og hårpleieprodukter som du finner eksklusivt hos KICKS. Navnet og den gule signaturfargen er hentet fra den sosiale undulaten – som har en unik stil og personlighet akkurat som deg

Tørrsjampo fra Budgie

Trend
Tørrsjampo er et av de mest populære hårproduktene i dag. Tørrsjampo kan gi deg en nyvasket følelse mellom hårvaskene, men også gi frisyren volum og tekstur. I Budgies sortiment er det fire tørrsjampoer, tilpasset ulike hårtyper og avhengig av hvilket resultat man ønsker. Her går vi gjennom de ulike variantene!

Hvordan bruke KICKS Beauty Loop Tool

Slik gjør du
Loop Tool er det perfekte redskapet for å lage ulike håproppsettinger. Den passer både til kort og langt hår.

Hvordan bruke KICKS Beauty Large Hair Pin

Slik gjør du
Stilren hårnål i en større modell som holder håret på plass. Kan brukes til mange ulike håroppsettinger.
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2020Kundeservice 955 10 331