Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
  • Fri frakt over 99 kr
    Fri frakt over 99 kr
  • Poeng på alle kjøp
    Poeng på alle kjøp
  • Hjemlevering
    Hjemlevering

SISTE SJANSE: 20% på øyemakeup!

Alt om hvordan du pleier splittede hårtupper

Eksperttips
Har du utsatt frisørbesøket? Her er 5 måter å pleie splittede hårtupper på mellom salongbesøkene, og få dine flisete lengder til å se mindre slitte og strittende ut.

De fleste kjenner til den deilige følelsen man får når man er nyklippet. Tuppene føles myke og fyldige, og håret som var slitt har gjenvunnet sin sunne og friske glans. Hårtuppene er den delen av håret som er mest slitt, og derfor pleier et frisørbesøk ofte å gjøre stor forskjell for håret ditt. Men splittede tupper ser ikke bare trist ut – det kan også gjøre det umulig å style og børste gjennom håret ditt. Så hvordan kan du få slitte tupper til å se sunnere ut? Vi har listet opp fem pleiende produkter her.

Hvorfor blir hårtuppene slitte?

Hver dag utsettes håret for ulike typer slitasje. Både fra varmeverktøy og kjemiske behandlinger. Hver gang du drar en børste gjennom håret, risikerer du å dra med noen hårstrå også. Solvarme dager og kalde vinterdager er også en belastning på håret. Dette er noen vanlige årsaker til at du til slutt får slitte hårtupper.

5 produkter som pigger opp slitte hårtupper

Den eneste måten å få bukt med flisete tupper på er å ta frem saksen og klippe av noen centimeter. Men det finnes noen triks du kan bruke som gjør at de slitte lengdene dine ser litt friskere ut mellom salongbesøk. Vi har listet opp fem produkter som gjør forskjell her.

Reparerende behandling

Det finnes en rekke ulike behandlinger som redder splittede hårtupper, og noen som faktisk kan reparere skadede hårstrå og få dem sunne igjen. De fleste slike behandlinger kan bare gjøres i salong, men det finnes også produkter du kan bruke hjemme for å gjøre håret friskt. Bruk produkter beriket med proteiner, de kommer til å styrke håret ditt og hindre at hårstråene brekker av.

Deilig balsam

I tillegg til å gi intensiv fuktighet til håret, bidrar balsam også til å lukke skjellaget som finnes på hvert hårstrå. Derfor er det spesielt viktig å bruke balsam hvis du har splittede hårtupper. Den kommer ikke til å reparere hårstråene, men beskytter dem mot ytterligere skade, fordi de ikke kan gi fra seg fuktighet. Balsam gjør også håret mykt slik at det blir det lettere å børste gjennom, noe som igjen motvirker slitasje.

Fuktighetsboostende hårkur

Splittede tupper er ofte tørre, det gjør at de kan legge seg som striper rundt ansiktet. En av de beste måtene å tilføre nødvendig fuktighet til lengdene på, og på denne måten få hårstråene til å se friske ut igjen, er å bruke en kur. Velg en kur med tykk konsistens for en skikkelig fuktighetsboost. Hårkur skal påføres i lengdene etter balsam.

Myk leave-in balsam

Hvis du vil fylle på hårstråenes fuktighetslager, er leave-in-balsam et perfekt supplement til hudpleierutinen. Leave-in-balsam skal ikke skylles ut, og passer derfor perfekt hvis du har dårlig tid og raskt må friske opp håret til en fest eller et viktig jobbmøte. Du kan også bruke leave-in-balsam som en ekstra fuktighetsboost i tillegg til kur og balsam.

Oppmykende hårolje

Hvis du har splittede hårtupper, er det viktig å maksimere fuktighet så mye som mulig. Derfor er en god ide å bruke noen dråper fuktighetsgivende hårolje i de sprø lengdene dine for å gjøre dem mindre strittende. Eksempler på oljer som er spesielt gode å bruke på splittede hårtupper er arganolje og kokosnøttolje.

Les mer

Hårtrend 2017: Bølger i vinter

Slik gjør du
Gode nyheter for alle morgentrette! Bølget hår med et hint av sovesveis er den hotteste hårtrenden akkurat nå. Her er tipsene som hjelper deg å få til den perfekte, avslappede finishen.

Hårstyling med riktige produkter

Eksperttips
Innimellom kan det være vanskelig å vite hvilket av alle hårstylingprodukter som passer best – matt eller glansfullt, vått eller tørt. Det finnes mange produkter for å style håret, avhengig av hvilken hårtype du har, og hvilken look du er ute etter. Vi guider deg blant hårstylingproduktene.

Slik fikser du en fin sommerfrisyre 2018

Slik gjør du
KICKS Beauty ekspert Mikaela och Cassandra viser hvordan man gjør en fin sommeroppsetning steg for steg. En perfekt flette til sommerfesten.

Din nye hårbuddy: Budgie!

Eksperttips
Budgie er et nytt varemerke med styling- og hårpleieprodukter som du finner eksklusivt hos KICKS. Navnet og den gule signaturfargen er hentet fra den sosiale undulaten – som har en unik stil og personlighet akkurat som deg

Tørrsjampo fra Budgie

Trend
Tørrsjampo er et av de mest populære hårproduktene i dag. Tørrsjampo kan gi deg en nyvasket følelse mellom hårvaskene, men også gi frisyren volum og tekstur. I Budgies sortiment er det fire tørrsjampoer, tilpasset ulike hårtyper og avhengig av hvilket resultat man ønsker. Her går vi gjennom de ulike variantene!

Hvordan bruke KICKS Beauty Loop Tool

Slik gjør du
Loop Tool er det perfekte redskapet for å lage ulike håproppsettinger. Den passer både til kort og langt hår.

Hvordan bruke KICKS Beauty Large Hair Pin

Slik gjør du
Stilren hårnål i en større modell som holder håret på plass. Kan brukes til mange ulike håroppsettinger.

KICKS Club: Poeng på alle kjøp

Du samler bonuspoeng på alle kjøp, både i butikk & online

Hjemleveranse til døren

Få din bestilling levert direkte hjem til døren

Ekspertrådgivning

Få ekspertråd av våre utdannede skjønnhetseksperter

KICKS nyhetsbrev

Regsistrer deg for vårt nyhetsbrev og få de siste tilbudene og nyhetene.

Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2021Kundeservice 955 10 331