Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
  • Fri frakt over 99 kr
    Fri frakt over 99 kr
  • Poeng på alle kjøp
    Poeng på alle kjøp
  • Hjemlevering
    Hjemlevering

SISTE SJANSE: 20% på øyemakeup!

Alt om hvordan du behandler hair extensions på beste måte

Eksperttips
Kan jeg glatte hair extensions? Og hvordan tar jeg vare på dem på best mulig måte? Når du fyller ut lengdene dine med extensions, må du gjøre noen få – men viktige – forandringer i hårpleierutinen. Her forteller vi alt om hvordan du tar vare på dine extensions.

Hair extensions er den perfekte måten å gjøre håret lengre på uten anstrengelser. Dessuten ser ditt naturlige hår fyldigere ut. Og med dagens avanserte teknologi er det nesten umulig å se forskjell på hair extensions og naturlige hårlengder. Extensions har virkelig fått et oppsving de siste årene, og nå kan du sette inn extensions som ikke skader ditt naturlige hår, og som smelter inn i din egen hårfarge. Alt for å oppnå et så sømløst resultat som mulig. Selv om extensions er den perfekte måten å få drømmehåret på uten noe særlig anstrengelse, må hårpleierutinen oppdateres. Her går vi gjennom hvordan du vasker extensions, og hvordan du tar vare på dem for at det flotte resultatet skal holde seg ekstra lenge. Og kan man glatte extensions? Det får du vite når du fortsetter å lese!

Slik tar du vare på hair extensions

Hvis du har extensions, krever det at du gjør en del forandringer i hårpleierutinen – de har f.eks. godt av skånsomme produkter og må gres regelmessig. Her gir vi våre tre beste tips.

Oppdater hårpleiegarderoben

For å ta vare på dine hair extensions på best mulig måte må du fornye hårpleieproduktene i skapet. Bli kvitt alle hårpleieprodukter som inneholder alkohol, og invester i produkter som tilfører fuktighet. Sulfatfri sjampo og balsam vil dessuten holde håret friskt i lang tid.

Børst ofte og forsiktig

Floker er noe som forårsaker problemer for mange. Og hvis du har hair extensions, er det spesielt viktig at håret er så smidig som mulig. Floker ved røttene kan nemlig forårsake problemer når håret vokser ut. Når du grer gjennom håret, bør du være forsiktig slik at festene ikke sliter på ditt naturlige hår. Hold derfor i festene når du børster – da er det dessuten mindre fare for at de sklir ut.

Sov med dott

Ved å sove med håret i en skånsom dott unngår du at det tover seg mens du får skjønnhetssøvnen din. Du kan også flette håret for å redusere risikoen. Du kan også investere i et putetrekk i silke. Silke er kjent for å være skånsomt mot håret og har dessuten den fantastiske evnen at det motvirker slitasje.

Hvordan vasker man hair extensions?

Hair extensions finnes i mange ulike varianter – men det er noen fellesnevnere når det gjelder å vaske hår med extensions. Du trenger ikke å vaske håret oftere enn vanlig, men sørg for å bruke et produkt som er spesielt tilpasset nettopp din type extensions. Hvis de er festet med plastkuler, bør du for eksempel unngå å vaske med produkter som inneholder olje. Når det gjelder selve teknikken, vasker du håret akkurat som vanlig. Pass på at du virkelig får bort alle rester av smuss og olje fra hodebunnen, og bruk balsam i lengdene for å myke opp.

Kan man rette ut hair extensions?

Det enkle svaret er at, ja – det kan du! Du kan bruke alle typer stylingverktøy på extensions, og dermed kan du gjerne lage både fine krøller til festkvelden og rette lengder med rettetang. På samme måte som når du styler ditt naturlige hår, er det viktig å bruke varmebeskyttelse for at håret ikke skal ta skade.

Les mer

Hårtrend 2017: Bølger i vinter

Slik gjør du
Gode nyheter for alle morgentrette! Bølget hår med et hint av sovesveis er den hotteste hårtrenden akkurat nå. Her er tipsene som hjelper deg å få til den perfekte, avslappede finishen.

Hårstyling med riktige produkter

Eksperttips
Innimellom kan det være vanskelig å vite hvilket av alle hårstylingprodukter som passer best – matt eller glansfullt, vått eller tørt. Det finnes mange produkter for å style håret, avhengig av hvilken hårtype du har, og hvilken look du er ute etter. Vi guider deg blant hårstylingproduktene.

Slik fikser du en fin sommerfrisyre 2018

Slik gjør du
KICKS Beauty ekspert Mikaela och Cassandra viser hvordan man gjør en fin sommeroppsetning steg for steg. En perfekt flette til sommerfesten.

Din nye hårbuddy: Budgie!

Eksperttips
Budgie er et nytt varemerke med styling- og hårpleieprodukter som du finner eksklusivt hos KICKS. Navnet og den gule signaturfargen er hentet fra den sosiale undulaten – som har en unik stil og personlighet akkurat som deg

Tørrsjampo fra Budgie

Trend
Tørrsjampo er et av de mest populære hårproduktene i dag. Tørrsjampo kan gi deg en nyvasket følelse mellom hårvaskene, men også gi frisyren volum og tekstur. I Budgies sortiment er det fire tørrsjampoer, tilpasset ulike hårtyper og avhengig av hvilket resultat man ønsker. Her går vi gjennom de ulike variantene!

Hvordan bruke KICKS Beauty Loop Tool

Slik gjør du
Loop Tool er det perfekte redskapet for å lage ulike håproppsettinger. Den passer både til kort og langt hår.

Hvordan bruke KICKS Beauty Large Hair Pin

Slik gjør du
Stilren hårnål i en større modell som holder håret på plass. Kan brukes til mange ulike håroppsettinger.

KICKS Club: Poeng på alle kjøp

Du samler bonuspoeng på alle kjøp, både i butikk & online

Hjemleveranse til døren

Få din bestilling levert direkte hjem til døren

Ekspertrådgivning

Få ekspertråd av våre utdannede skjønnhetseksperter

KICKS nyhetsbrev

Regsistrer deg for vårt nyhetsbrev og få de siste tilbudene og nyhetene.

Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2021Kundeservice 955 10 331