Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
  • Fri frakt over 99 kr
    Fri frakt over 99 kr
  • Poeng på alle kjøp
    Poeng på alle kjøp
  • Hjemlevering
    Hjemlevering

MEMBERS ONLY! 50% på Beautyact Iconic Glow Kit & 30% på Anastasia Beverly Hills Dipbrow Pomade. Maks 3 pr produkt og kunde.

5 tips for å redde hår skadet av bleking

Eksperttips
Tørt, svekket og livløst – er det slik du opplever håret ditt akkurat nå? Det kan være tegn på at håret har blitt skadet etter gjentatt bleking hjemme eller hos frisør. Men fortvil ikke, redningen er nær! Her tipser vi om produktene du kan bruke for å reparere lengder skadet av bleking.

Våre bestselgende hårkuer

Se mer

Hvis du vil ha en fin sølvblond manke eller lyse striper som frisker opp hårfargen, er bleking den beste metoden. Som regel tåler håret noen kjemiske behandlinger hos frisør, eller en hjemmebleking, uten å ta altfor stor skade. Men når du bleker håret regelmessig, kan håret virkelig bli utmattet. Det kan føre til et svekket, tørt hår som har mistet sin naturlige glans og føyelighet. Kjemiske behandlinger som f.eks. bleking bryter nemlig ned proteinene i håret for å kunne gjøre det lysere. Når hårstrået er blitt bleket, er det derfor ikke bare lysere – men også svakere. Her tipser vi om hårproduktene som gjør håret friskt igjen, og hva du kan gjøre for å fremme hårhelsen.

Balsam myker opp tørre tupper

Balsam er et uunnværlig produkt når det gjelder å pleie håret – og ingen hårrutine er komplett uten balsam. En fuktighetsgivende balsam er alfa og omega for å hjelpe ditt skadde hår å bli friskt igjen. Det er viktig å bruke en balsam som tilfører rikelig med fuktighet for å myke opp sprø tupper. Bruk en balsam med styrkende ingredienser som i tillegg til å gjøre håret mykt, også behandler flisete tupper.

Hårmaske gir lengdene fuktighet i dybden

Fuktighet er nøkkelen til et friskt og føyelig hår – og det er spesielt viktig å tilføre fuktighet etter en kjemisk behandling. Blekemiddel gjør nemlig håret mer porøst, noe som gjør at det blir ekstremt tørt. Den beste løsningen er derfor å legge til en proff hårmaske i rutinen. Hårmasken vil tilføre rikelig med fuktighet til tørre lengder, noe som gjør at håret får tilbake sin tidligere glans. Du kan bruke enten en hårmaske som skylles ut, etter at du har brukt sjampo og balsam, eller et leave in-produkt som får virke i lengre tid.

Mykgjørende hårolje gir en ekstra fuktighetsboost

Hvis du opplever at håret ditt trenger en ekstra fuktighetsboost, kan en hårolje gjøre håret ekstra mykt. En hårolje reduserer dessuten krus, som er et vanlig problem etter bleking. Hårolje passer best til å smøre inn lengdene med. Pass på å bruke en fargeløs olje som ikke gir håret en gulaktig nyanse (med mindre det er det du er ute etter).

Proteninbehandling reparerer hår skadet av bleking

Når du bleker håret, ødelegges bindingene som gjør at hårstrået holder sammen. Det resulterer i flisete tupper. Dessuten gjør det at håret føles tørrere og skjørere. Et hår skadet av bleking er derfor i stort behov av reparerende hårprodukter. En proteinbehandling hjelper håret med å gjenvinne styrken og reparerer skadene i håret. Du kan også investere i en protiensjampo for å berike hverdagsrutinen med et reparerende produkt.

Skånsom styling motvirker slitasje

Hvis du styler håret ofte, kan det være lurt å la håret hvile hvis du har utsatt det for mye slitasje. Hvis du likevel ikke kan la være, er det lurt å investere i en effektiv varmebeskyttelse. I tillegg til å beskytte håret mot varme stylingverktøy, kan det også lønne seg å investere i skånsomme hårstrikker. Silke-scrunchies er en fin håraccessoir samtidig som de er skånsomme mot håret.

Plei håret med hårolje

Se alle

Les mer

Hårstyling med riktige produkter

Eksperttips
Innimellom kan det være vanskelig å vite hvilket av alle hårstylingprodukter som passer best – matt eller glansfullt, vått eller tørt. Det finnes mange produkter for å style håret, avhengig av hvilken hårtype du har, og hvilken look du er ute etter. Vi guider deg blant hårstylingproduktene.

Slik fikser du en fin sommerfrisyre 2018

Slik gjør du
KICKS Beauty ekspert Mikaela och Cassandra viser hvordan man gjør en fin sommeroppsetning steg for steg. En perfekt flette til sommerfesten.

Din nye hårbuddy: Budgie!

Eksperttips
Budgie er et nytt varemerke med styling- og hårpleieprodukter som du finner eksklusivt hos KICKS. Navnet og den gule signaturfargen er hentet fra den sosiale undulaten – som har en unik stil og personlighet akkurat som deg

Tørrsjampo fra Budgie

Trend
Tørrsjampo er et av de mest populære hårproduktene i dag. Tørrsjampo kan gi deg en nyvasket følelse mellom hårvaskene, men også gi frisyren volum og tekstur. I Budgies sortiment er det fire tørrsjampoer, tilpasset ulike hårtyper og avhengig av hvilket resultat man ønsker. Her går vi gjennom de ulike variantene!

Hvordan bruke KICKS Beauty Loop Tool

Slik gjør du
Loop Tool er det perfekte redskapet for å lage ulike håproppsettinger. Den passer både til kort og langt hår.

Hvordan bruke KICKS Beauty Large Hair Pin

Slik gjør du
Stilren hårnål i en større modell som holder håret på plass. Kan brukes til mange ulike håroppsettinger.

Get the look med Budgie: Messy bun

Slik gjør du
Slik skaper du enkelt en "messy bun" med produkter fra Budgie.

KICKS Club: Poeng på alle kjøp

Du samler bonuspoeng på alle kjøp, både i butikk & online

Hjemleveranse til døren

Få din bestilling levert direkte hjem til døren

Ekspertrådgivning

Få ekspertråd av våre utdannede skjønnhetseksperter

KICKS nyhetsbrev

Regsistrer deg for vårt nyhetsbrev og få de siste tilbudene og nyhetene.

Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2022Kundeservice 955 10 331