Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
  • Fri frakt over 99 kr
    Fri frakt over 99 kr
  • Poeng på alle kjøp
    Poeng på alle kjøp
  • Hjemlevering
    Hjemlevering

BLACK WEEK 27.11: 20% på ALT. Angi koden: KICKS20. Bli medlem i dag og få 25%. Vilkår gjelder.

4 tips som motvirker krusete hår

Slik gjør du
Etter en lang vinter føles håret ofte krusete og glansløst. Her er de beste mykgjørende knepene som gjør håret ditt klart for våren.

TILFØR FUKTIGHET I ALLE STEG

Shop hårinnpakning

Fuktighet er nøkkelen til et mykt og glansfullt hår, og i tillegg forebygger det flisete hårtupper og at håret blir statisk. Velg derfor fuktighetsgivende produkter i alle i alle hårpleie- og stylingstegene når frisyren føles tørr og bruset. Leave in-produkter er ekstra bra for å få maksimalt fuktighetsnivå. Et triks som raskt gjør selv knusktørre hårstrå mykere, er å klemme balsam eller kur i tørt hår og la det virke under en dusjhette over natten.

GI KRØLLENE SPENST

Shop hårstyling

Er du velsignet med krøller som innimellom er mer uregjerlige enn spenstige? I så fall er en såkalt curl cream et must på baderomshyllen. Den mykgjørende stylingkremen tar kontroll over krus og samler krøllene så blir definerte og glansfulle. Dessuten er mange curl creams varmebeskyttende.

BOOST MED OLJE

Shop hårolje

En hårolje booster håret med både fuktighet og næring, og er riktig effektiv når tuppene føles sprø. Hvis du har fine hårstrå, holder det å ha olje bare i tuppene. Er du likevel redd for at håret skal bli for oljete, kan du klemme inn noen dråper når håret er fuktig, i stedet for å ha oljen i tørt hår.

BØRST PÅ RETT MÅTE

SHop hårbørste

Begynn med å børste tuppene og jobb deg gradvis oppover. På den måten sliter du så lite som mulig på håret. Hvis du starter fra røttene, blir små floker børstet nedover og vokser seg større, og du får større floker som er vanskeligere å gre lenger nede på håret.

Les mer

Hårtrend 2017: Bølger i vinter

Slik gjør du
Gode nyheter for alle morgentrette! Bølget hår med et hint av sovesveis er den hotteste hårtrenden akkurat nå. Her er tipsene som hjelper deg å få til den perfekte, avslappede finishen.

Hårstyling med riktige produkter

Eksperttips
Innimellom kan det være vanskelig å vite hvilket av alle hårstylingprodukter som passer best – matt eller glansfullt, vått eller tørt. Det finnes mange produkter for å style håret, avhengig av hvilken hårtype du har, og hvilken look du er ute etter. Vi guider deg blant hårstylingproduktene.

Slik fikser du en fin sommerfrisyre 2018

Slik gjør du
KICKS Beauty ekspert Mikaela och Cassandra viser hvordan man gjør en fin sommeroppsetning steg for steg. En perfekt flette til sommerfesten.

Din nye hårbuddy: Budgie!

Eksperttips
Budgie er et nytt varemerke med styling- og hårpleieprodukter som du finner eksklusivt hos KICKS. Navnet og den gule signaturfargen er hentet fra den sosiale undulaten – som har en unik stil og personlighet akkurat som deg

Tørrsjampo fra Budgie

Trend
Tørrsjampo er et av de mest populære hårproduktene i dag. Tørrsjampo kan gi deg en nyvasket følelse mellom hårvaskene, men også gi frisyren volum og tekstur. I Budgies sortiment er det fire tørrsjampoer, tilpasset ulike hårtyper og avhengig av hvilket resultat man ønsker. Her går vi gjennom de ulike variantene!

Hvordan bruke KICKS Beauty Loop Tool

Slik gjør du
Loop Tool er det perfekte redskapet for å lage ulike håproppsettinger. Den passer både til kort og langt hår.

Hvordan bruke KICKS Beauty Large Hair Pin

Slik gjør du
Stilren hårnål i en større modell som holder håret på plass. Kan brukes til mange ulike håroppsettinger.

KICKS Club: Poeng på alle kjøp

Du samler bonuspoeng på alle kjøp, både i butikk & online

Hjemleveranse til døren

Få din bestilling levert direkte hjem til døren

Ekspertrådgivning

Få ekspertråd av våre utdannede skjønnhetseksperter

KICKS nyhetsbrev

Regsistrer deg for vårt nyhetsbrev og få de siste tilbudene og nyhetene.

Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2021Kundeservice 955 10 331