Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Love your lashes! 20% på mascara til og med søndag! Gjelder ikke Sensai & DIOR. 

Slik pleier du grått hår

Eksperttips
Det er på tide å slutte å maskere de grå hårstråene og i stedet omfavne den naturlige fargeforandringen som håret går gjennom når vi blir eldre. Eller farger du kanskje håret for å få en fin gråaktig nyanse? Se våre beste tips for å pleie grått hår her

Continu: Styling som styrker håret

Trend
Continus veganske hårpleie med aktive ingredienser styrker håret og tar vare på hodebunnen – og ble raskt en suksess da varemerket ble lansert hos KICKS i fjor. Nå utvides sortimentet med styling-produkter som gjør håret både flottere og sterkere.

Sånn får du elegante retrokrøller

Slik gjør du
Med store og fine bølger i håret blir du øyeblikkelig glamorøs. KICKS sin hårstylist viser – steg for steg – hvordan du får vakre og tidløse retrokrøller, som passer perfekt til fest!

Sånn får du en festfin frisyre på 2 minutter

Slik gjør du
Høres det ut som en drøm med en frisyre som er klar på kort tid, men likevel elegant og festfin? KICKs frisør viser - steg for steg - hvordan du enkelt fikser en oppsats på bare 2 minutter!

Tørr, flassende hodebunn? Her er behandlingene som gjør en forskjell!

Eksperttips
Et vakkert hår starter med en sunn hodebunn – derfor kan en tørr hodebunn som klør, være en kilde til både ubehag og frustrasjon. Her er behandlingene som tilfører fuktighet i dybden!

Hjelp! Hvordan pleier jeg mitt supertørre hår?

Eksperttips
Sprø hårstrå og krusete lengder – når håret ikke viser seg fra sin beste side, gir KICKS deg profesjonelle tips som forvandler raggete lengder til myke. Her er produktene som tilfører fuktighet i dybden.

Steg for steg: Slik fikser du en trendy wet look

Eksperttips
Wet look er den perfekte sommerfrisyren – like fin på stranden som på after beach! KICKS hårstylist Venus viser steg for steg hvordan du kjapt og enkelt fikser sommerens mest trendy frisyre.

Alt om hvordan du behandler hair extensions på beste måte

Eksperttips
Kan jeg glatte hair extensions? Og hvordan tar jeg vare på dem på best mulig måte? Når du fyller ut lengdene dine med extensions, må du gjøre noen få – men viktige – forandringer i hårpleierutinen. Her forteller vi alt om hvordan du tar vare på dine extensions.

5 tips for å redde hår skadet av bleking

Eksperttips
Tørt, svekket og livløst – er det slik du opplever håret ditt akkurat nå? Det kan være tegn på at håret har blitt skadet etter gjentatt bleking hjemme eller hos frisør. Men fortvil ikke, redningen er nær! Her tipser vi om produktene du kan bruke for å reparere lengder skadet av bleking.

Sånn får du bølger i håret til 17. Mai med Ragnhild

Eksperttips
Gjør deg klar for årets fineste dag med herlige bølger i håret. Ragnhild "RMA Beauty" viser deg steg for steg, hvordan du fikser frisyren og hvordan den skal holde hele dagen!

Perfect pony tale - få proff hestehale

Slik gjør du
Enkle detaljer gir hverdagsfrisyren en elegant touch. KICKS' hårstylist viser – steg for steg – hvordan du gjør den vanlige hestehalen proffere og flottere

Messy bun - få den fineste knuten

Slik gjør du
En knute eller topp midt på hodet er en hverdagsfrisyre som mange elsker. KICKS hårstylist viser – steg for steg – hvordan du lager en trendy rufsete knute som er like fin på jobb som til fest.

Half up messy bun - få den trendy frisyren

Slik gjør du
Du har vel fått med deg den trendy halvoppsatsen med en rufsete knute? KICKS' hårstylist viser – steg for steg – hvordan du enkelt får til den hotteste frisyren akkurat nå!

Sånn pleier og styler du sommerens hår

Eksperttips
Ta vare på feriehåret på best mulig måte med produkter som både pleier og styler. Sånn holder du håret både beskyttet og fint i sommer.
  • Fri frakt over 99 kr
    Fri frakt over 99 kr
  • Hjemlevering
    Hjemlevering
  • Gratis vareprøver
    Gratis vareprøver

KICKS Club: Poeng på alle kjøp

Du samler bonuspoeng på alle kjøp, både i butikk & online

Hjemleveranse til døren

Få din bestilling levert direkte hjem til døren

Ekspertrådgivning

Få ekspertråd av våre utdannede skjønnhetseksperter

Gratis vareprøver

På kicks.no kan du velge å få med to gratis vareprøver for hver bestilling

KICKS nyhetsbrev

Regsistrer deg for vårt nyhetsbrev og få de siste tilbudene og nyhetene.

Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2021Kundeservice 955 10 331