Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Nå får du en goodiebag til en verdi av 800 kr når du handler for samme sum! Gjelder kun på kicks.no, så langt lageret rekker.

4 tips som motvirker krusete hår

Slik gjør du
Etter en lang vinter føles håret ofte krusete og glansløst. Her er de beste mykgjørende knepene som gjør håret ditt klart for våren.

Bli kjent med Continu: Aktiv hårpleie

Slik gjør du
Hårpleie med aktive ingredienser gjør underverker for både hår og hodebunn. KICKS ønsker det nye hårmerket Continu velkommen, som imponerer med sine gjennomtenkte innholdsfortegnelser.

De nye bestevennene til krøllet hår

Eksperttips
Sammen med den svenske stjernestylisten og krølleeksperten Sainabou Chune har Budgie utviklet skreddersydde produkter for alle typer krøllet hår. Her forteller Sainabou alt om hårtrioen som motvirker brus og skaper sterke og definerte krøller.

Slik får du vakkert og beskyttet sommerhår med Budgie

Slik gjør du
Sol, vind og vann er herlig – men det sliter på håret. Slik holder du håret både vakkert, beskyttet og velpleid i sommer.

Get the look med Budgie: Messy bun

Slik gjør du
Slik skaper du enkelt en "messy bun" med produkter fra Budgie.

Tørrsjampo fra Budgie

Trend
Tørrsjampo er et av de mest populære hårproduktene i dag. Tørrsjampo kan gi deg en nyvasket følelse mellom hårvaskene, men også gi frisyren volum og tekstur. I Budgies sortiment er det fire tørrsjampoer, tilpasset ulike hårtyper og avhengig av hvilket resultat man ønsker. Her går vi gjennom de ulike variantene!

Hårstyling med riktige produkter

Eksperttips
Innimellom kan det være vanskelig å vite hvilket av alle hårstylingprodukter som passer best – matt eller glansfullt, vått eller tørt. Det finnes mange produkter for å style håret, avhengig av hvilken hårtype du har, og hvilken look du er ute etter. Vi guider deg blant hårstylingproduktene.

Hvordan bruke KICKS Beauty Loop Tool

Slik gjør du
Loop Tool er det perfekte redskapet for å lage ulike håproppsettinger. Den passer både til kort og langt hår.

Hvordan bruke KICKS Beauty Large Hair Pin

Slik gjør du
Stilren hårnål i en større modell som holder håret på plass. Kan brukes til mange ulike håroppsettinger.

Slik fikser du en fin sommerfrisyre 2018

Slik gjør du
KICKS Beauty ekspert Mikaela och Cassandra viser hvordan man gjør en fin sommeroppsetning steg for steg. En perfekt flette til sommerfesten.

Hårtrend 2017: Bølger i vinter

Slik gjør du
Gode nyheter for alle morgentrette! Bølget hår med et hint av sovesveis er den hotteste hårtrenden akkurat nå. Her er tipsene som hjelper deg å få til den perfekte, avslappede finishen.

Sånn pleier og styler du sommerens hår

Eksperttips
Ta vare på feriehåret på best mulig måte med produkter som både pleier og styler. Sånn holder du håret både beskyttet og fint i sommer.

Tutorial til krøllete hår: Naturlige krøller med krøllstav

Slik gjør du
Lengter du etter virkelig spenstige, naturlige krøller? KICKS hårstylist viser – steg for steg – hvordan du enkelt lager fine, romantiske krøller som holder seg hele dagen og kvelden!
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2020Kundeservice 955 10 331