Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
  • Fri frakt over 99 kr
    Fri frakt over 99 kr
  • Poeng på alle kjøp
    Poeng på alle kjøp
  • Hjemlevering
    Hjemlevering

Christmas Calendar! Opptil 30-50% hver dag! Se alle lukene her!

Sensitiv hodebunn? Her er produktene som hjelper

Eksperttips
Irritert, brennende og kløende – slik kan sensitiv hodebunn føles hvis du har brukt feil hårpleieprodukter. Men ikke fortvil! Det finnes produkter som fungerer for deg også. KICKS lister opp hårproduktene som er gode for din sensitive hodebunn.

Solbeskyttelse for håret: Slik fikser du pent & beskyttet hår

Eksperttips
Stripete og tørre lengder kan være resultatet av at du har tilbragt for mange timer i solens deilige – men skadelige – stråler. Slik beskytter du håret ditt i varmen.

Slik får du en hårmanke med WOW-effekt med hårolje

Slik gjør du
Hårolje er et must i hårpleierutinen hvis du vil beskytte håret, og samtidig gi det en skikkelig fuktighetsboost. Vi forteller deg hvordan du bruker den for å gi maksimal effekt!

Fett hår på en dag? KICKS har løsningen!

Slik gjør du
Har du ventet en dag for lenge med å vaske håret, eller blir håret ditt fett allerede en dag etter at du har dusjet? KICKS går til bunns i årsaken til fett hår, og forteller deg hvordan du kan trene hodebunnen til å produsere mindre olje!

Stor hårvaskguide: Så ofte du skal vaske manken og slik gjør du det

Slik gjør du
Spørsmålet er blitt stilt en million ganger og har like mange svar: Hvor ofte skal du vaske håret? Og med hva? KICKS bestemte seg for å ta rede på alt du trenger å vite om hvordan du skal vaske håret.

Slik rengjør du hårbørsten med 4 enkle trinn

Slik gjør du
Hårbørsten din samler på seg alt fra olje til smuss og støv. Ikke så rart med tanke på at den brukes nesten hver dag. Derfor er det viktig å vaske den regelmessig. Vi forteller deg hvordan du gjør det!

Alt om hvordan du pleier splittede hårtupper

Eksperttips
Har du utsatt frisørbesøket? Her er 5 måter å pleie splittede hårtupper på mellom salongbesøkene, og få dine flisete lengder til å se mindre slitte og strittende ut.

Spørsmål & svar om sølvsjampo

Eksperttips
KICKS svarer på alt du noen gang har lurt på om sølvsjampo. Hvordan skal jeg bruke den for et pent resultat, og blir fargen bra selv om jeg har ubehandlet hår? Vi lærer deg alt du trenger å vite!

Hvordan bruker man en hårkur? Vi guider deg!

Slik gjør du
Hårkuren er superstjernen i hårpleierutinen din som hjelper håret ditt til å bli glatt, sunt og gjenfuktet. Men hvordan skal du bruke den for best mulig effekt? KICKS guider deg trinn for trinn!

Tørr, flassende hodebunn? Her er behandlingene som gjør en forskjell!

Eksperttips
Et vakkert hår starter med en sunn hodebunn – derfor kan en tørr hodebunn som klør, være en kilde til både ubehag og frustrasjon. Her er behandlingene som tilfører fuktighet i dybden!

Hjelp! Hvordan pleier jeg mitt supertørre hår?

Eksperttips
Sprø hårstrå og krusete lengder – når håret ikke viser seg fra sin beste side, gir KICKS deg profesjonelle tips som forvandler raggete lengder til myke. Her er produktene som tilfører fuktighet i dybden.

KICKS Club: Poeng på alle kjøp

Du samler bonuspoeng på alle kjøp, både i butikk & online

Hjemleveranse til døren

Få din bestilling levert direkte hjem til døren

Ekspertrådgivning

Få ekspertråd av våre utdannede skjønnhetseksperter

KICKS nyhetsbrev

Regsistrer deg for vårt nyhetsbrev og få de siste tilbudene og nyhetene.

Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2021Kundeservice 955 10 331