Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
  • Fri frakt over 99 kr
    Fri frakt over 99 kr
  • Poeng på alle kjøp
    Poeng på alle kjøp
  • Hjemlevering
    Hjemlevering

MEMBERS ONLY! 50% på Lancôme Hydra Zen & BeautyAct Bare To Go Eyeshadow Palette. Maks 3 pr produkt og kunde.

Nyt de små øyeblikkene med MON|SUN

Skandinavias unike sans for kvalitet, design og velvære er utgangspunktet for MON|SUN – et helt nytt varemerke som gjerne hjelper oss å nyte hverdagens små, men viktige øyeblikk med ro og avkobling.

I en verden med mer og mer stress blir de små øyeblikkene med nærvær, avkobling og ro stadig viktigere. Med naturlige, veganske ingredienser, skandinavisk design og gjennomtenkte dufter av høyeste kvalitet ønsker nye MON|SUN å skape en følelse av luksus for både kropp og sjel i våre daglige rutiner. Å gi seg tid til å ta vare på seg selv er en enkel måte å skape en følelse av velvære på, og det er nettoppdenne følelsen som MON|SUNs produkter formidler. Sortimentet omfatter fire forskjellige serier, som har egne dufter for å passe alle slags øyeblikk. 

Detox & Antioxidant

Kjøp hele serien

Den myke pastellgrønne serien Detox & Antioxidant har antioksidanter fra røde alger og en fresh duft av ekalyptus, musk og liljekonvall, som gir en livlig energikick. Inneholder AHA-syrer i utvalgte produkter som Magic Midnight.

Calming oats

Kjøp hele serien

Produktene i den rosatonede  serien Calming Oats har beroligende havreekstrakt som fukter i dybden, mens duften av fiken, vetiver og hvite blomster gir den innbydende atmosfæren på luksushoteller. Inneholder allantois med beroligende effekt.

Mineral & Moist

Kjøp hele serien

Den sølvgrå serien Mineral & Moist består av fuktighetsgivende og mineral anrikede produkter som hjelper med å balansere huden, samtidig som de har en crisp, løftende duft av sitrus, ingefær og musk.  Inneholder hyaluronsyrer i utvalgte produkter som Sundown Booster.

Vitamin & Oil

Kjøp hele serien

Den beige, gylne Vitamin & Oil seriens produkter har naturlige oljer og vitaminer som gir næring til, og reparerer huden, samtidig har de en beroligende duft av tre noter og urter. Inneholder niacinamid i utvalgte produkter som Saturday Skin-potion.

Alle MON|SUNs produkter er utviklet i Sverige av noen av landets fremste eksperter på hudpleie. Produktene er fremstilt av hundre prosent veganske og nøye utvalgte ingredienser som er effektive og skånsomme mot både huden og miljøet. Du finner nå MON|SUN eksklusivt hos KICKS, i alle våre butikker og på kicks.no.

Les mer

KICKS Club: Poeng på alle kjøp

Du samler bonuspoeng på alle kjøp, både i butikk & online

Hjemleveranse til døren

Få din bestilling levert direkte hjem til døren

Ekspertrådgivning

Få ekspertråd av våre utdannede skjønnhetseksperter

KICKS nyhetsbrev

Regsistrer deg for vårt nyhetsbrev og få de siste tilbudene og nyhetene.

Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2022Kundeservice 955 10 331