Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
  • Fri frakt over 99 kr
    Fri frakt over 99 kr
  • Poeng på alle kjøp
    Poeng på alle kjøp
  • Hjemlevering
    Hjemlevering

Jack Black – Flott hudpleie for ham

Jack Black er det bestselgende hudpleiemerket for menn i USA. KICKS traff Emily Dalton, grunnleggeren av merket, og snakket om hud. Er det egentlig noen forskjell på hudpleie for menn og kvinner?

Aller først – hvor kommer navnet Jack Black fra? Dere blir vel ofte forvekslet med skuespilleren?
– Da vi snakket om merket i begynnelsen og jobbet med å utvikle de første produktene, brukte vi navnet Jack. Jack høres ut som en real kamerat, en du gjerne tar en øl med. Vi beholdt navnet Jack og ga ham etternavnet Black. Svart er en sterk og sporty farge. Svart belte er et godt eksempel på at svart er noe positivt innen idrett. Vi har altså ikke noe å gjøre med skuespilleren og tok navnet før han slo gjennom. Men innimellom får vi faktisk en stor bestilling fra en Jack Black i California! Vi vet ikke om det er skuespilleren, men vi håper det.

Du jobbet lenge med hudpleie til kvinner. Hvorfor valgte du å satse på hudpleie til menn?
– Det fantes ikke så mange hudpleieprodukter beregnet spesielt for menn. Som regel var det produkter for kvinner som bare fikk ny emballasje før de ble solgt til menn. 

Er det en reell forskjell på mannlig og kvinnelig hudpleie? 
– Mannlig hud ligner den kvinnelige, unntatt det at den har skjeggvekst. Men menn har andre ønsker og forventninger til en hudkrem enn kvinner har. De vil ha produkter som føles lette, som raskt blir absorbert av huden, og som ikke har for sterk duft. De kan også gjerne være flerfunksjonelle, slik at hudpleierutinen er raskt unnagjort. Det skal ta fem minutter inn og ut av badet! 

Hvordan vil du beskrive Jack Black?
- Jack Black så dagens lys i 2001 og dreier seg om fire ting – enkelhet, funksjon, kvalitet og bekvemmelighet. Vi vil at hudpleie skal være lett! Vi er helt cruelty-free og bruker veganske og økologiske ingredienser når det er mulig. 

Hvilke produkter synes du representerer dere på en god måte? Har du noen personlige favoritter?
– Beard Lube er en riktig helt og er både pre-shaveolje, barberskum og ansiktskrem i ett. Vår bestselger Double Duty Face Moisturizer er også fantastisk! Den roer huden etter barbering, tilfører fuktighet og absorberes raskt uten å føles det minste klissete. En annen bestselger er Turbo Wash for hud og hår, som er både energigivende og muskelavslappende. Det er det perfekte produktet i dusjen etter trening!

Hvordan har synet på hudpleie for menn endret seg de siste årene?
– Det har vært en dramatisk endring! Yngre menn, rundt 35 år og yngre, er bevisste på en helt annen måte. De tenker både på sitt indre og ytre og vet at man må ta hånd om huden for å føle seg vel og ta seg godt ut. De er innstilt på å bruke mer tid på hudpleie og kjøper produkter på egen hånd i større grad enn godt voksne menn, som ofte får hudpleie av partneren.

Hva skal man tenke på når det gjelder å pleie skjegget og huden rundt det?
– Skjegget har virkelig blitt en accessoir! Mitt tips er å huske å holde både skjegget og huden under det rent. En peeling av og til gjør rent i dybden. Skjeggolje er alltid bra, den tilfører fuktighet samtidig som alle skjeggstråene blir mykere og får glans.

Hva er ditt beste hudpleietips, og hva er den største hudpleiefeilen?
– Fuktighet er det aller viktigste! Mange gjør den feilen at de vasker ansiktet med dusjkrem i dusjen for deretter å hoppe over hudkrem, noe som virkelig tørker ut huden. Hvis huden er tørr, ser den eldre ut. Bruk et renseprodukt for ansiktet, for eksempel Facial Cleanser som er både rens og ansiktsvann i ett, og tilfør fuktighet med Double Duty Moisturizer. Og husk leppene! Vår herlige leppebalsam inneholder olje i stedet for bivoks, og dermed trenger den raskt inn i huden i stedet for å ligge oppå og gjøre leppene blanke.

Les mer

KICKS Club: Poeng på alle kjøp

Du samler bonuspoeng på alle kjøp, både i butikk & online

Hjemleveranse til døren

Få din bestilling levert direkte hjem til døren

Ekspertrådgivning

Få ekspertråd av våre utdannede skjønnhetseksperter

KICKS nyhetsbrev

Regsistrer deg for vårt nyhetsbrev og få de siste tilbudene og nyhetene.

Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2022Kundeservice 955 10 331