Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
  • Fri frakt over 99 kr
    Fri frakt over 99 kr
  • Ekspressleveranse
    Ekspressleveranse
  • Poeng på alle kjøp
    Poeng på alle kjøp

Finn din astrologiske palett

De tolv stjernetegnene i dyrekretsen viser vei til palettene som fremhever personligheten din aller best!

STEINBUKKEN

Den viljesterke og selvsikre steinbukken liker som regel å holde det enkelt, helst med en tidløs øyemakeup. De varme og jordnære tonene i Soft Glam
Eyeshadow Palette passer til dette jordtegnets stabile og målrettede personlighet.

VANNMANNEN

Nyansene i Spectral Palette er lekne og spennende, akkurat som vannmannen. Dette kreative og sosiale lufttegnetløftes opp av klare farger, glitterog nyanser i metallic – og har ikke noe imot å rette fokus mot øynene

FISKENE

Dyrekretsens romantiker tiltrekkes av myke og skimrende toner, men setter også pris på innslag av noe uventet som gir en mystisk aura. Den intuitive fisken føler seg hjemme i farger som bringer tankene til havet, som øyenskyggene i Mania Eyeshadow Quad Silver Mania.

VÆREN

Farger og kombinasjoner som skiller seg ut, som Sweetest Tea Artistry Palette, gjør den modige væren enda mer selvsikker. Pigmentsterke og uvanlige nyanser i en djerv øyenmakeup er en god match for det ildfulle tegnet.

TYREN

Mettede og romantiske fargekombinasjoner, som nyansene i Modern Renaissance Eyeshadow Palette, passer godt til den trygge tyren. Den kjærlige, men samtidig viljesterke personligheten understrekes av en øyemakeup som er både kontrastrik og klassisk enkel på samme tid.

 

TVILLINGENE

Den impulsive tvillingen blir tiltrukket av fargesterk øyensminke som går hånd i hånd med deres lekne energi. Dyrekretsens mest sosiale og flørtende tegn skifter ofte stil og trives med en palett som Jaclyn Hill Palette Volume II, som gir uendelige muligheter.

KREPSEN

Myke skygger og svale nyanser gjør at den følsomme, intuitive og
hemmelighetsfulle krepsen kommer til sin rett. Også romantiske farger, som de naturnære lilla tonene i Mineralist Eyeshadow Palette Heathered, matcher dette tegnets omtenksomme natur.

LØVEN

Den fryktløse og utadvendte løven elsker å bli sett, og liker å bruke farger som fanger oppmerksomheten. Med de nyeste trendfargene i glitter og metallic, som i paletten Art Library It’s Designer, fremheves løvens elegante og selvsikre personlighet.

JOMFRUEN

Dette jordnære tegnet setter pris på det enkle og føler seg mest komfortabel med ukompliserte og naturlige øyenskygger. Klassiske farger, som i Hypnôse Drama Eye Shadow Palette 09 Fraîcheur Rosée faller i smak hos den trygge og pålitelige jomfruen.

VEKTEN

Den sosiale og uselviske vekten passer alltid på alles beste og trives best i balanserte basisfarger. Vekten er diplomaten i dyrekretsen, og elsker harmoni – som de finner i Infinity Palette – og velger gjerne en jordnær, men kontrastrik øyemakeup.

SKORPIONEN

Den lidenskapelige skorpionen trollbinder gjerne omgivelsene med en mørk og intens øyemakeup. Dype og skimrende nyanser, som Anastasia Norvina Eyeshadow Palette, forsterker den magnetiske energien og får dette tegnet til å føle seg uimotståelig.

SKYTTEN

Dyrekretsens evige optimist er stadig på jakt etter nye eventyr, og bruker gjerne fargesterk makeup. De glitrende og spennende nyansene i Ash K. Holm Eye Shadow Palette gjenspeiler skyttens smittsomme entusiasme.

Les mer

KICKS Club: Poeng på alle kjøp

Du samler bonuspoeng på alle kjøp, både i butikk & online

Hjemleveranse til døren

Få din bestilling levert direkte hjem til døren

Ekspertrådgivning

Få ekspertråd av våre utdannede skjønnhetseksperter

KICKS nyhetsbrev

Regsistrer deg for vårt nyhetsbrev og få de siste tilbudene og nyhetene.

Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2022Kundeservice 955 10 331