Exuviance – effektiv hudpleie med fokus på syrer - KICKS
Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
  • Fri frakt over 99 kr
    Fri frakt over 99 kr
  • Ekspressleveranse
    Ekspressleveranse
  • Poeng på alle kjøp
    Poeng på alle kjøp

Ikke glem kjæresten til Valentines Day og mamma til morsdag! Nå får du 20% på utvalgt duft t.o.m 14.02!

Exuviance – effektiv hudpleie med fokus på syrer

Exuviance – effektiv hudpleie med fokus på syrer

Er du på jakt etter effektive hudpleieprodukter utviklet på vitenskapelig grunnlag, kommer du til å elske Exuviance. Hos KICKS finner du et stort utvalg av Exuviance sine populære produkter, både i butikk og på nettet.
1
Del

Hos KICKS finner du et stort utvalg av Exuviance

Hvis du vil by huden på skreddersydd hudpleie beriket med de nyeste innovasjonene og de mest effektive ingrediensene, er Exuviance en veldig god investering for hudpleierutinen din. Exuviance tilbyr produkter som både er utviklet av eksperter og synlig forbedrer huden. Som hjelp til dette bygger formelen på den mest avanserte teknologien og de nyeste innovasjonen som finnes i hudpleiebransjen. Det amerikanske merket, som stammer fra New Jersey utenfor New York, er spesielt kjent både for sin evne til å utvikle svært effektive formler med klinisk beviste ingredienser, samt sin ekspertise innen eksfolierende og anti-age-virkende syrer som AHA-syre, BHA-syre og PHA-syre. Det er kombinasjonen av Exuviances ekspertise og formler, ikke minst rundt syrer, som gir huden fantastiske resultater. De unike formlene fra Exuviance fremskynder hudens naturlige eksfolieringsprosess og stimulerer cellefornyelsen, samtidig som de fjerner de døde hudcellene som tetter porene og får ansiktet til å se matt, tørt og gustent ut. Ved å bruke Exuviance får huden hjelp til å booste frem nye, friske hudceller, som igjen fremhever dens naturlige glød. Med Exuviance ser ansiktet ditt både vakrere, mer våkent og mer velpleid ut.

Handle hudpleie fra Exuviance hos KICKS!

Hos KICKS finner du et stort utvalg av hudpleie fra Exuviance som kan skreddersys til både din hudtype, men også din hudtilstand. Vil du gi huden fuktighet i dybden? Motvirke og lindre synlige tegn på aldring? Eller kanskje dempe og lindre forekomsten av urenheter. Hudpleieprodukter fra Exuviance klarer alt. Det er faktisk slik at alle hudtyper kan bruke produkter fra Exuviance, også sensitiv hud. Er du usikker på hvilke produkter fra Exuviance som passer best til dine hud- og hudbehov? I våre KICKS-butikker kan du få råd fra våre kompetente ansatte, eller vi kan hjelpe deg på nettet. Velkommen til å handle hudpleie fra Exuviance hos KICKS!

1
Del
Therése Hallberg, Skjønnhetsskribent

Therése Hallberg jobber som Digital Content Editor og skriver artikler for både kicks.no og KICKS Magazine. Hun har jobbet som skjønnhetsjournalist siden 2006. Hun har studert journalistikk ved Lunds universitet og ved JMK i Stockholm. Théreses Linkedin

Les mer

KICKS Club: Poeng på alle kjøp

Du samler bonuspoeng på alle kjøp, både i butikk & online

Hjemleveranse til døren

Få din bestilling levert direkte hjem til døren

Ekspertrådgivning

Få ekspertråd av våre utdannede skjønnhetseksperter

KICKS nyhetsbrev

Regsistrer deg for vårt nyhetsbrev og få de siste tilbudene og nyhetene.

Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2023Kundeservice 955 10 331