Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
  • Fri frakt over 99 kr
    Fri frakt over 99 kr
  • Poeng på alle kjøp
    Poeng på alle kjøp
  • Hjemlevering
    Hjemlevering

Bagloria, vegansk hudpleie fra Sverige

De har selv hatt problemer med sensitiv, irritert hud og eksem. Når gjør Julia Fors og Jessica Lundström suksess med sitt nye veganske hudpleiemerke Bagliora.

Hva er Bagliora? – Vi er et nytt svensk merke som brenner for hudpleie. Våre produkter er alltid aktive, veganske, bærekraftige og effektive. Bagliora er en del av den nye clean beauty-kategorien i skjønnhetsbransjen. Mange snakker om clean beauty for øyeblikket.

Hva er clean beauty ifølge dere? – Det er et nokså nytt begrep som står for bevissthet om ingredienser og vilje til å fremstille sunne og bærekraftige produkter. Clean beauty-kategorien kommer opprinnelig fra USA, der den har vokst frem på grunn av forbrukernes bevissthet og nysgjerrighet på å undersøke og vurdere de hudpleieproduktene de bruker.

Hva betyr navnet Bagliora? – Det kommer fra "bagliore" på italiensk og betyr å glimre, gnistre, skinne, lyse eller bedre oppsummert: å gi glød. Det er et navn som beskriver oss perfekt, ettersom alle produktene våre er utviklet for å styrke hudens helse og gi den en naturlig og frisk glød.

Hvilke utfordringer har dere selv hatt med huden deres? Julia: – Jeg har hatt perioral dermatitt, en form for rosacea, så jeg vet av egen erfaring hvordan huden påvirker hvordan man har det daglig, og jeg har måttet være kjempebevisst og nøye når det gjelder ingredienser. Jessica: – Jeg har hatt atopisk eksem siden jeg var liten, og på grunn av det har jeg hatt veldig tørr og sensitiv hud. Derfor har jeg alltid vært ekstremt nøye med hvilke produkter jeg bruker, for ikke å tørke ut huden.

Hva er bestselgerne til Bagliora? – Collagen Superfood Serum er et innholdsrikt serum med niacinamid, tripeptid-5 som etterligner kroppens egen mekanisme for å produsere kollagen, samt prebiotika og to typer hyaluronsyre. Det gir umiddelbart spenst og glød i huden. Et må-ha-produkt for alle som lett får akne, og alle som vil gi nytt liv til gusten og trøtt hud, er vår Clarifying Leave on Exfoliator med BHA-syre og hyaluronsyre. En utrolig effektiv, men skånsom syrepeeling.

Les mer

KICKS Club: Poeng på alle kjøp

Du samler bonuspoeng på alle kjøp, både i butikk & online

Hjemleveranse til døren

Få din bestilling levert direkte hjem til døren

Ekspertrådgivning

Få ekspertråd av våre utdannede skjønnhetseksperter

KICKS nyhetsbrev

Regsistrer deg for vårt nyhetsbrev og få de siste tilbudene og nyhetene.

Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2022Kundeservice 955 10 331