Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
  • Fri frakt over 99 kr
    Fri frakt over 99 kr
  • Poeng på alle kjøp
    Poeng på alle kjøp
  • Hjemlevering
    Hjemlevering

MEMBERS ONLY! 50% på Lancôme Hydra Zen & BeautyAct Bare To Go Eyeshadow Palette. Maks 3 pr produkt og kunde.

40 nyanser av Lancôme

Er det vanskelig å finne den perfekte nyansen på din foundation? Nå kommer Lancômes bestselger Teint Ultra Wear Foundation i 40 nyanser!

Lancôme er en av de store gigantene innen skjønnhet, blant annet når det gjelder foundation. For at enda flere skal kunne finne sin perfekte nyanse av bestselgeren Teint Idole Ultra Wear Foundation, utvides sortimentet nå fra 24 til hele 40 nyanser. Teint Idole Ultra Wear ble lansert allerede i 1997 og er en oljefri foundation som sitter i opptil 24 timer. Den er byggbar og kan brukes både på dag- og kveldstid, avhengig av hvordan du påfører den.

– Hos Lancôme tror vi på mangfold, og endelig kan vi tilby 40 ulike nyanser av vår mest populære foundation. Det høres kanskje overfladisk ut, men for oss handler dette om noe mye viktigere enn foundation. Vi ser styrken i mangfold, sier Wibke Paschen, Brand Director hos Lancôme.

Eksperten tipser - slik får du det perfekte grunnlaget

Hva er dine beste tips for å få et godt grunnlag?
– Forutsetningen for et fint grunnlag er hudpleien. Hvis du ikke har en god hudpleierutine, spiller det ingen rolle hvor avansert foundation du bruker. Trinn nummer to er å finne ut hva slags hudtype du har, slik at du kan velge riktig foundation. Ulike typer foundation passer til ulike hudtyper. For å få makeupen til å holde bedre utover dagen, kan du ha behov for en primer. Den hjelper til å trylle bort skavanker som fine linjer, tørre partier, store porer og blankhet. Foundation kan påføres på forskjellige måter, avhengig av hva du foretrekker og hvilket resultat du ønsker. Du kan bruke fingrene, en kost eller en svamp. Selv elsker jeg å bruke kost, sier Thomas Sidén, makeupartist hos Lancôme.

Hva er det som er bra med Teint Idole Ultra Wear Foundation?
– Den passer for personer med fet og blank hud, men også personer med blandingshud. Den hjelper huden å holde seg matt hele dagen, og den sitter fra morgen til kveld. Dessuten kan den bygges opp fra lett hverdagsdekning til en mer heldekkende variant til fest. Og med de 40 nyansene som nå finnes i serien, kan alle finne sin perfekte nyanse.

Les mer

KICKS Club: Poeng på alle kjøp

Du samler bonuspoeng på alle kjøp, både i butikk & online

Hjemleveranse til døren

Få din bestilling levert direkte hjem til døren

Ekspertrådgivning

Få ekspertråd av våre utdannede skjønnhetseksperter

KICKS nyhetsbrev

Regsistrer deg for vårt nyhetsbrev og få de siste tilbudene og nyhetene.

Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2022Kundeservice 955 10 331