Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
  • Fri frakt over 99 kr
    Fri frakt over 99 kr
  • Poeng på alle kjøp
    Poeng på alle kjøp
  • Hjemlevering
    Hjemlevering

MEMBERS ONLY! 50% på Lancôme Hydra Zen & BeautyAct Bare To Go Eyeshadow Palette. Maks 3 pr produkt og kunde.

100 BON: naturlige parfymer fra Frankrike

Det franske parfymehuset 100 BON lager duftene sine av hundre prosentnaturlige ingredienser. Nå får du de miljøvennlige parfymene hos KICKS!

Etterspørselen etter naturlige og økologiske skjønnhetsprodukter øker år for år. Å fremstille økologiske parfymer som holder samme høye kvalitet som tradisjonelt og syntetisk fremstilte dufter, er imidlertid en utfordring som få har våget seg på.

Men nå har fem franske dufteksperter med bakgrunn fra blant annet Hermès, Clarins og L’Oréal, i fellesskap etablert et helt nytt dufthus som fremstiller parfymene sine av 100 prosent naturlige ingredienser 100 BON, som uttales ”sa(n) bå(n)” (og er en forkortelse for 100 Percent Bottle Of Nature), lager alle duftene sine i Grasse, verdens parfymehovedstad. Miljøvennlighet og bærekraft står i sentrum gjennom heleprosessen, sammen med fransk håndverk og parfymetradisjon. All emballasjen er utviklet for å ikke belaste miljøet mer enn nødvendig. Alle flaskene kan fylles på igjen.

Nå finner du 100 BONs første kolleksjon, som består av ti forskjellige blomsterpregede, fruktige, varme, røykpregede og treaktige dufter, i alle KICKS-butikkene. Duftene er unisex, altså kjønnsnøytrale, og dermed ikke delt inn i herre- og damedufter. Ifølge gamle franske parfymetradisjoner er nemlig ikke dufter kvinnelige eller mannlige. I stedet velger du parfyme etter hvilke duftnoter du selv liker.

100 BON

Se flere

Les mer

KICKS Club: Poeng på alle kjøp

Du samler bonuspoeng på alle kjøp, både i butikk & online

Hjemleveranse til døren

Få din bestilling levert direkte hjem til døren

Ekspertrådgivning

Få ekspertråd av våre utdannede skjønnhetseksperter

KICKS nyhetsbrev

Regsistrer deg for vårt nyhetsbrev og få de siste tilbudene og nyhetene.

Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2022Kundeservice 955 10 331