Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Bestill senest 14 desember kl. 08.00 for levering innen julaften.

The Scent Private Accord Edt 50 ml

The Scent Private Accord Edt 50 ml

Hugo Boss

BOSS Parfums tar forførelse til ytterligere et nytt nivå. BOSS THE SCENT Private Accord For Him & Her er en afrodisisk twist av originalduftene basert på en forførerisk bunn av kakao absolute.
780 kr

Omtaler

Bli den første som vurderer dette produktet

Mer Informasjon

BOSS Parfums tar forførelse til ytterligere et nytt nivå. BOSS THE SCENT Private Accord For Him & Her er en afrodisisk twist av originalduftene basert på en forførerisk bunn av kakao absolute. BOSS THE SCENT Private Accord For Him For å øke den sensuelle egenskapen til den mystiske bunnen av kakao absolute har parfymøren Bruno Jovanovic tilsatt sofistikert mokka som gir BOSS THE SCENT Private Accord For Him en aromatisk og kraftfull dybde. Kombinert med utsøkte noter av ingefær og eksotisk maninkafrukt forføres sansene fullstendig. Denne Woody Oriental-duften er en maskulin eau de toilette som er like elegant som forførerisk.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2018Kundeservice 955 10 331