Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

20% på bryn- og øyemakeup! Gjelder utvalgte varemerker ved kjøp av minst 2 produkter.

Cosmetic Bag Croco Black
Cosmetic Bag Croco Black

Cosmetic Bag Croco Black

KICKS Beauty

Praktisk toalettmappe i reiseformat i svart slangemønster. Et øvre og nedre oppbevaringsrom.   Høyde: 17 cm Bredde: 25 cm Dybde: 17 cm Materiale: 100% polyuretan
349 kr
Fri frakt og retur til butikkFri frakt og retur til butikk
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp

Omtaler

Solveig | 23-06-2019
Ble veldig positivt overrasket! Masse små lommer i den nedste delen av mappen. Utrolig praktisk og ikke minst fin. Minus er for det falske speilet i mappen. Hva er vitsen med det? Er en matt metallplate som skal ligne et speil, men som åpenbart ikke går an å speile seg i.
Maria | 12-03-2018
Bagen er egentlig veldig fin, og helt super lagt funksjonelt. Men dette er andre Kicks-sminke-og toalettvesken jeg har kjøpt på kort tid hvor glidelåsen har gått i stykker nesten med en gang. Den er derfor dessverre ikke å anbefale.
Anne | 12-03-2016
Min absolutt favoritt. Liker godt de separate rommene, da slipper jeg å ha med en egen veske til makeup. Sammen med denne bruker jeg et børste etui fra kicks som jeg bla har pinsett og andre små ting. Passer perfekt sammen.

Mer Informasjon

Praktisk toalettmappe i reiseformat i svart slangemønster. Et øvre og nedre oppbevaringsrom.
 
Høyde: 17 cm
Bredde: 25 cm
Dybde: 17 cm
Materiale:
100% polyuretan
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331