Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
Island Sport Sun Protection Continuous Spray SPF 30 220 ml

Island Sport Sun Protection Continuous Spray SPF 30 220 ml

Hawaiian Tropic

Vann- og svetteresistent solbeskyttelse utviklet spesielt for personer med et aktivt utendørsliv.
149 kr
Fri frakt og retur til butikkFri frakt og retur til butikk
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp

Omtaler

Bli den første som vurderer dette produktet

Mer Informasjon

Vann- og svetteresistent solbeskyttelse utviklet spesielt for personer med et aktivt utendørsliv. En tørr olje med pleiende ingredienser som trenger raskt inn i huden uten å virke klebrig slik tradisjonelle oljer gjør. Med sprayfunksjon for enklere påføring og en utsøkt formel. 220 ml.• C-sprayformat – lett å komme til fra ulike vinkler og gir rask og enkel dekning, Hurtigabsorberende spray som sitter lenge også ved svette, Etterlater ikke huden klebrig, Ultralett formel som puster og ikke tetter igjen porene, Med den karakteristiske kokosduften, Vannresistent i 80 minutter, UVA- og UVB-beskyttelse, SPF 15 anbefales av Skin Cancer Foundation
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331