Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

20% på bryn- og øyemakeup! Gjelder utvalgte varemerker ved kjøp av minst 2 produkter.

Sunscreen Mousse Spf 30 150 ml

Sunscreen Mousse Spf 30 150 ml

EVY Technology

EVYs grunnformula er en patentert medisinteknisk oppfinnelse som fordeles i hele det øverste hudlaget i stedet for å legge seg på overflaten av huden, som tradi...
219 kr
Fri frakt og retur til butikkFri frakt og retur til butikk
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp

Omtaler

Veronica | 26-05-2019
Veldig fornøyd med dette produktet! Jeg hater klissete kremer, og denne merket jeg ingenting til. I tillegg er jeg sensitiv for soleksem og produkter med parfyme i, hver gang jeg er i syden-land får jeg litt av dette. Med denne typen fikk jeg verken soleksem eller ble solbrent, lett å påføre.
Anne | 03-04-2018
Testet dette merke på hele familien forrige sommer. Alle var likte produktet, selv minni som har sukker tungt når hun må smøre seg likte denne. Klisset ikke eller etterlot hvit hinne på kroppen, ble ikke solbrent selv med lav faktor i "sydensola" Funket også på stranden med sand og svette. Jeg har soleksem og reagere også ofte på solkrem merket ingenting med denne. Fantastisk for en sol tilbeder. Beste solkremen jeg har prøvd 5++++++ fra meg. Eneste negative er vel at den er litt lite drøy, men ikke nok til å trekke ned med tanke på kvaliteten.
Ida | 18-06-2017
Denne kjøper jeg ikke igjen. Synes den ble klissete som vanlig solkrem, og den var vanskelig og få påført jevnt, med den følge at jeg ble solbrent enkelte steder. Veldig tørr i konsistensen, og føltes ikke fuktighetsgivende i det hele tatt. Barnet mitt syntes i tillegg denne luktet dårlig, men dette var ikke noe jeg selv reagerte på.

Mer Informasjon

EVYs grunnformula er en patentert medisinteknisk oppfinnelse som fordeles i hele det øverste hudlaget i stedet for å legge seg på overflaten av huden, som tradisjonelle solbeskyttende produkter. EVY forsvinner derfor ikke ved bading, svette eller tørking med håndkle og gir en meget effektiv beskyttelse i opptil 6 timer. EVY anbefales av hudleger og hudterapeuter til personer med soleksem/allergi og er valgt til den tryggeste solbeskyttelsen av det svenske Vitiligoförbundet. Passer også for alle som ofte får utslett av solbeskyttelsesprodukter. Alle EVY-produktene er hypoallergene, og det betyr at det ikke har forekommet noen allergiske reaksjoner ved uavhengige tester. Den inneholder verken konserveringsmidler, parfyme eller nanopartikler. Sprayboksen spruter kun produktet ut, den åpnes aldri og oksygen kan ikke trenge inn. Produktet harskner ikke, forblir bakteriefritt og holder seg friskt helt til boksen er tom.
SPF 30. Utmerket for meget lys og følsom hud. Med EVY kan du beskytte deg mot solens aldrende og uttørkende effekt og likevel bli fin og brun.
Det svenske Vitiligoförbundet anbefaler EVY SPF 30 som den tryggeste beskyttelsen på markedet, og produktet passer også for dem som lider av solallergi/eksem. SPF 30 slipper gjennom 1/30 del av UV-strålene og blokkerer derfor ca. 97 %.
Volum:150 ml
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331