Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Sluttspurt! 30% på salgsprisen!

The Ritual of Hammam Hot Scrub

The Ritual of Hammam Hot Scrub

Rituals

Nærende kroppsskrubb basert på rent, rensende havsalt med varmende Ingefær og forfriskende Eukalyptus. Sørger for en dyprensende, nærende skrubbeffekt og gir en behagelig prikking i huden.
185 kr
Fri frakt og retur til butikkFri frakt og retur til butikk
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp

Omtaler

Mariell | 20-05-2018
Fikk denne i adventskalenderen fra 2017. Ikke fornøyd i det hele tatt. Den gjorde virkelig ikke jobben sin og måtte bruke MYE produkt for at den skal gjøre samme jobb som min go-to skrubb (som også er fra Rituals). Elsker virkelig dette merket, men denne var jeg ikke fornøyd med.
Ann-Kristin | 07-05-2018
Denne ble brukt opp ganske fort, for typen brukte den også! Helt fantastisk oppfriskende, anbefales på det sterkeste!

Mer Informasjon

Nærende kroppsskrubb basert på rent, rensende havsalt med varmende Ingefær og forfriskende Eukalyptus. Sørger for en dyprensende, nærende skrubbeffekt og gir en behagelig prikking i huden. Etter skrubbing føles huden svært myk og forfrisket og det oppstår en deilig varm følelse, slik at trettheten din øyeblikkelig reduseres.
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331