Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Akkurat nå! Fri frakt på alle bestillinger over 99 kr med Bring. Gjelder til 17/11.

Rub N’ Buff Transforming Salt Scrub 500 ml

Rub N’ Buff Transforming Salt Scrub 500 ml

Ole Henriksen

Rub N’ Buff Transforming Salt Scrub gir deg den klassiske spa-opplevelsen fra Ole Henriksen Spa – i dusjen hjemme. Dette er en herlig rik kroppsskrubb som gjør huden myk, glatt og spenstig.
495 kr
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
Rub N’ Buff Transforming Salt Scrub
p89791933
v89791934
Ole Henriksen
NOK
495

Omtaler

Hedda | 09-03-2019
Beste skrubben jeg har prøvd. Får vekk all død hud og lukter fantastisk. Skrubben er grov og man gan føle den fungerer, men bør være litt forsiktig om man har veldig sensitiv hud. Har brukt denne i flere år og spesielt om sommeren. den gir deg en veldig finn og gjev hudtone dersom man bruker den på ferier der man soler seg. den er ganske dyr, men varer lenge så det er verdt kjøpet!

Mer Informasjon

Rub N’ Buff Transforming Salt Scrub gir deg den klassiske spa-opplevelsen fra Ole Henriksen Spa – i dusjen hjemme. Dette er en herlig rik kroppsskrubb som gjør huden myk, glatt og spenstig. Skrubben inneholder havsalt, sitrongress og mandelolje, og stimulerer sansene samtidig som den gir huden din den vakre Ole Glow.
Volum:500 ml
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331