Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Christmas Calendar! 50% på skjønnhetsfavoritter hver dag fram til julaften!

Geranium & Walnut Shower Bodyscrub 200 ml

Geranium & Walnut Shower Bodyscrub 200 ml

Jo Malone London

Vår Exfoliating Shower Gel renser og polerer huden i ett enkelt steg. Gi kroppen nytt liv med Geranium & Walnut, utviklet for å passe med alle Jo Malone London-dufter.
310 kr
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
Geranium & Walnut Shower Bodyscrub
p89580638
v89580639
Jo Malone London
NOK
310

Omtaler

Bli den første som vurderer dette produktet

Mer Informasjon

Vår Exfoliating Shower Gel renser og polerer huden i ett enkelt steg. Gi kroppen nytt liv med Geranium & Walnut, utviklet for å passe med alle Jo Malone London-dufter. Frisk, pulserende geranium blandet med varmen til valnøtt. Med den helt rette balansen mellom eksfolierende ingredienser er den perfekt for den daglige rutinen. Myke jojobaperler, finmalt valnøttskall og bambusstengel arbeider sammen for å fjerne tørrheter og urenheter på en skånsom måte. Huden etterlates myk, oppfrisket og klar for å motta alle fordelene ved din Jo Malone London Body Crème.
Volum:200 ml
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331