Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
Tan Remover Mousse 200 ml
Tan Remover Mousse 200 ml

Tan Remover Mousse 200 ml

St Tropez

KORRIGER FEIL, FJERN GAMME BRUN-UTEN-SOL OG FORBERED HUDEN FOR DIN NESTE PÅFØRING Den enkleste, raskeste og mest effektive måten for fjerning av brun-uten-sol ...
299 kr
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp

Omtaler

Stina | 06-05-2019
Denne er super. Fjerner alt av selvbruning på få min .

Mer Informasjon

KORRIGER FEIL, FJERN GAMME BRUN-UTEN-SOL OG FORBERED HUDEN FOR DIN NESTE PÅFØRING
Den enkleste, raskeste og mest effektive måten for fjerning av brun-uten-sol
Ekstra mild og egnet for følsom hud
Effektiv primer som forbereder huden slik at fargen beholdes lengre.
Fjerner både ny feilpåføring og brun-uten-sol som har sittet i en uke
Denne ekstra milde moussen fjerner gammel brun-uten-sol og fungerer som en primer slik at din nye påføring av brun-uten-sol skal sitte lengre. Det luksuriøse skummet, som også egner seg for følsom hud, fjerner effektivt alle spor av brun-uten-sol på bare noen minutter. Avgiftende bomullsekstrakt bidrar til å rense huden, mens probiotika bidrar til å balansere og preparere huden slik at du får et perfekt underlag for neste påføring av brun-uten-sol.
Slik forbereder du huden for en perfekt solbruning uten sol: Påføres generøst på tørr hud der du tidligere har brukt brun-uten-sol. Masser skummet forsiktig inn i huden og vent i 5 minutter. Skyll av i dusjen med varmt vann. For ekstra vanskelige områder, bruk St.Tropez Tan Remover Mitt eller en skrubbevott i myke sirkulære bevegelser på våt hud for å fjerne alle spor av brun-uten-sol. Huden vil være klar til din neste feilfrie påføring av brun-uten-sol.
Volum:200 ml
Hudtype:Sensitiv|Normal
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331