Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
Tan Luxe Wonder Self Tan Oil Medium/Dark 100 ml

Tan Luxe Wonder Self Tan Oil Medium/Dark 100 ml

Tan Luxe

WONDER OIL er en fuktighetsgivende kroppsolje som motvirker aldrende hud samtidig som den gir huden glød.
589 kr
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp

Omtaler

Bli den første som vurderer dette produktet

Mer Informasjon

WONDER OIL er en fuktighetsgivende kroppsolje som motvirker aldrende hud samtidig som den gir huden glød. Med en blanding av 6 ulike oljer som fukter huden i opptil 48 timer, kombinert med vår naturlige oppstrammende Complex Supersculpt og våre økologisk sertifiserte brun-uten-sol-ingredienser, forbedres hudens elastisitet og struktur. WONDER OIL gir en lysende brunfarge som bygges opp alt ettersom du bruker produktet. 
Fås i to nyanser: Lys/medium for de lyseste hudnyansene for å få en solkysset farge, og medium/mørk for varmere hudtoner for å få en mer gyllen solbrent farge.
Arbeid i sirkelbevegelser med kuleapplikatoren og bruk deretter hendene til å fordele produktet på huden. Påfør produktet forsiktig på tørre områder som hender, ankler og føtter. Produktet begynner å virke etter 4–6 timer. Vask hendene etter bruk.
Hudtype:Fet|Kombinert|Sensitiv|Moden|Normal|Acneutsatt hud|Tørr
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331