Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
Self Tan Watermelon Infusion Bronzing Mousse Limited Edition
Self Tan Watermelon Infusion Bronzing Mousse Limited Edition
Self Tan Watermelon Infusion Bronzing Mousse Limited Edition
ONLY AT KICKS

Self Tan Watermelon Infusion Bronzing Mousse Limited Edition

St Tropez

St.Tropez mest solgte produkt er Self Tan Classic Bronzing Mousse; en tonet, hurtigtørkende mousse som gir en jevn gyllenbrun hudtone uten avslørende render eller flekker.
399 kr
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp

Omtaler

Anne | 22-09-2019
Beste selvbruningen som gir en naturlig bronzy farge som ikke blir skjoldete og som fader gradvis. Er dessverre ikke så fan av lukten, spesielt ikke på den originale, derfor jeg ville prøve denne. Vannmelonlukten er veldig svak og føler den lukter mer som originalen for lenger jeg har den på. Utenom det er den helt toppers!
Kjersti | 26-07-2019
Helt fantastisk. Gir en fin og naturlig brunfarge. Anbefales!!!
Stina | 06-05-2019
Denne er super. Har prøvd uendelig mange selvbruningskremer og denne er absolutt min favoritt!! Lukter lite og gir en super farge. Varer lenge og blir ikke skjoldete. Bruk hanske så får du et nydelig resultat 😊

Mer Informasjon

St.Tropez mest solgte produkt er Self Tan Classic Bronzing Mousse; en tonet, hurtigtørkende mousse som gir en jevn gyllenbrun hudtone uten avslørende render eller flekker. Den er enkel å påføre, veiledningsfargen ser naturlig ut og vår teknologi, Intelligent Tanning System, gjør at fargen tilpasser seg din egen hudtone, varer i opp til 10 dager og avtar jevnt. Vi har nå lansert Self Tan Classic Bronzing Mousse i en LIMITED EDITION på Kicks! NYE Self Tan Watermelon Infusion Bronzing Mousse gir et like gyllenbrunt resultat som originalen, men med ekstra gjenfukting og hudpleiende ingredienser i form av vannmelonekstrakt og vitamin E! St.Tropez Self Tan Watermelon Infusion Bronzing Mousse har en herlig sommerlig duft som tiltaler sansene, men også skjuler den klassiske "BUS-lukten", både ved påføring og i den tiden fargen utvikles. Duften av vannmelon går igjen i både topp- og mellomnotene. I toppnotene finnes også kiwi og røde bær, og i mellomnotene, vannblomst og fløte. Duften rundes av med toner av søt, pudderaktig musk.
Volum:200 ml
Hudtype:Fet|Kombinert|Sensitiv|Moden|Normal|Acneutsatt hud|Tørr
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331