Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

20% på bryn- og øyemakeup! Gjelder utvalgte varemerker ved kjøp av minst 2 produkter.

Self Tan Express Advanced Bronzing Mousse Self Tan Express Bronzing Mousse
Self Tan Express Advanced Bronzing Mousse Self Tan Express Bronzing Mousse
Self Tan Express Advanced Bronzing Mousse Self Tan Express Bronzing Mousse

Self Tan Express Advanced Bronzing Mousse Self Tan Express Bronzing Mousse

St Tropez

Gir deg en fin og lett solbrun farge på kun 1 time. Ønsker du en enda dypere/mørkere brunfarge lar du den sitte lenger.
498 kr
Fri frakt og retur til butikkFri frakt og retur til butikk
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp

Omtaler

Mariel | 03-07-2018
Denne er absolutt min favoritt. Jeg har bare brukt denne i noen dager, og er SÅ fornøyd :D så jeg kommer bare til å bruke denne selvbruningen! Jeg har prøvd så mange forskjellig, uten å bli fornøyd, men denne er helt magisk. Etter 3 timer med selvbruningen på så får man en så fin brunfarge, og ettersom at den fortsetter å utvikle seg i 8 timer etterpå, så oppnår man ett fantastisk resultat. Jeg anbefaler denne på det STERKESTE!
Gunn | 10-03-2018
Beste self-tan jeg har prøvd! Den er enkel å smøre utover med applikatorvotten og den gir en naturlig farge som ikke blir skjoldete. Pleier å ha den på i ca 3 timer og så skyller den av i vann. Fargen kommer frem i løpet av 8 timer og har man gjort godt forarbeid (eksfoliere dagen før) så holder fargen i en uke ca :)
Thea | 22-02-2018
FAVORITT! Denne selvbruningen er helt fantastisk! Lukter godt, blir ikke oransj og skjolder ikke. Love it! Blir light tanned en time etter påføring og etter tre timer får jeg en tydelig og naturlig solkysset hud. Anbefaler på mitt sterkeste!

Mer Informasjon

Gir deg en fin og lett solbrun farge på kun 1 time. Ønsker du en enda dypere/mørkere brunfarge lar du den sitte lenger. Etter 1 time får du en lette brunfarge, etter 2 timer oppnår du medium brunfarge og etter 3 timer vil du få en mørk brunfarge. Fargen fortsetter å utvikle seg i opptil 8 timer. Den passer alle hudtyper, verken skjolder eller striper seg - selv ikke i regn. Selvbruningsmoussen farger ikke av på klær o.l.
UTVIKLINGSTID OG RESULTAT 1 time = Gir en lett solbrun tone, 2 timer = Gir en gyllenbrun hudtone, 3 timer = Gir en dypere mørk farge.
GYLNE REGLER FOR PERFEKT SOLBRUNING UTEN SOL: Trinn 1: Gjør en peeling av huden et døgn før bruk. Gjenfukt tørre hudområder som albuer, knær, vrister, føtter og eventuelt lyst hår. Trinn 2: For beste resultat, bruk vår appliseringsvott i sirkelbevegelser. Trinn 3: Vent til huden føles tørr før du kler på deg. Trinn 4: La virke i 1, 2 eller 3 timer avhengig av ønsket tone. Skyll deretter av veiledningsfargen med kun varmt vann. Etter dusjen har huden din en lys tone. Produktets aktive stoffer fortsetter å virke i opp til 8 timer, slik at din solbruning utvikles og fordypes til den tonen du har valgt, og som deretter blir sittende i flere dager.
Volum:200 ml
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331