Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

SALG! Gjør et kupp på fantastiske beautyprodukter!

Selvbruning

73 produkter
Sorter: Mest kjøpte

Selvbruning

Ikke tid til å sole deg? Med en selvbruning for kroppen får du enkelt en herlig sommerlook eller beholde den solkyssede sommerfølelsen litt lenger.

For best mulig resultat er det viktig at du peeler huden før påføring. Da unngår du at tørre områder suger til seg mer farge som kan gir et skjolder og et ujevnt resultat. Det anbefales at du påfører en body lotion på kroppen med fokus på de ekstra tørre områdene, som albuer, knær og knoker. 

For det beste resultatet så kan du med hell bruke en selvrbuningshanske som sørger på at påføringen blir enklere og går raskere. 

Hos KICKS har vi selvbruning i ulike former og varianter. Vi har selvbruning i mousse-form, lotion, spray og mist. 

Det finnes ogå ulike typer i form av om man ønsker farge raskt, eller om man vil ha en over-night farge som du påfører før du legger deg slik at du kan våkne opp med en solskysset farge med masse glød!

Hos KICKS har vi populær selvbruning for kroppen fra merker som St. Tropez, Dior, KICKS Beauty, Clarins, Tan Luxe & Sensai. Få hjelp i en av våre butikker eller shop på kicks.no.

KICKS Club: Poeng på alle kjøp

Du samler bonuspoeng på alle kjøp, både i butikk & online

Hjemleveranse til døren

Få din bestilling levert direkte hjem til døren

Ekspertrådgivning

Få ekspertråd av våre utdannede skjønnhetseksperter

KICKS nyhetsbrev

Regsistrer deg for vårt nyhetsbrev og få de siste tilbudene og nyhetene.

Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2021Kundeservice 955 10 331