Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
  • Fri frakt over 99 kr
    Fri frakt over 99 kr
  • Poeng på alle kjøp
    Poeng på alle kjøp
  • Hjemlevering
    Hjemlevering

MEMBERS ONLY! 50% på Beautyact Iconic Glow Kit & 30% på Anastasia Beverly Hills Dipbrow Pomade. Maks 3 pr produkt og kunde.

Selvbruning

47 produkter
Sorter: Mest kjøpte

Frisk brunfarge med selvbruning

Når den solkyssede huden bare er et fjernt minne, er et selvbruningsprodukt det huden trenger for å få ny glød og varme. Og det beste av alt – du kan få en perfekt (solfri) brunfarge hjemme hos deg selv. Oppdag KICKS' brede utvalg av selvbruningsprodukter, både fra kjente varemerker og fra vårt egenutviklede produktsortiment. Her finner du alt fra mister til sprayer og mousse – tilpasset din hudtype og dine behov. Visste du at selvbruningsprodukter også kan fremstilles av naturlige og plantebaserte ingredienser? Slike selvbruningsprodukter finner du i Conscious-sortimentet.

 

Mousse, spray eller dråper? Vi hjelper deg å finne frem i selvbrunings-jungelen!

Selvbruningsutvalget har utviklet seg i rasende fart siden det første selvbruningsproduktet ble introdusert på 1960-tallet. I dag kommer selvbruning i en rekke forskjellige teksturer, konsistenser og varianter. Den økte konkurransen i markedet har dessuten gjort at teknologien har skutt fart, og nå kan du få selvbruning uten dårlig lukt, skjolder og oransje toner. Sats på en selvbruning som passer til din hudtype og gir den effekten du ønsker. Hvis du har dårlig tid før festen, gir en hurtigvirkende selvbruningsmouse maks farge på bare et par timer. Når du vil bygge opp en dyp brunfarge over tid, er et gradual tanning-produkt et godt alternativ.  Selvbruningsdråper, på engelsk self tanning drops, kan enkelt blandes i favorittproduktet og tilpasses etter behov.
Tips! Drypp dine self tanning drops i nattkremen og våkne opp med sommerglød (uansett årstid).

 

Hva er forskjellen på selvbruning for ansikt og kropp?

Akkurat som i tradisjonell hudpleie finnes det ulike selvbruningsprodukter til ansikt og til kropp. Når du skal fuske deg til brunfarge i ansiktet, er en mist enkel å spraye på, og med selvbruningsdråper kan du skreddersy fargen etter behov. Mange selvbruningsprodukter er i dag dessuten fulle av hudpleiende ingredienser for å booste huden. Hvis du opplever at du er tørr i ansiktet, kan du lete etter en selvbruning med fuktighetsgivende stoffer i ingredienslisten – det kroppsegne stoffet hyaluronsyre er en av våre favoritter. Selvbruningsprodukter til kroppen er ofte litt fetere i konsistensen, og derfor bør du ikke bruke samme produkt til kroppen som du bruker til ansiktet. Selvbruningsprodukter for kroppen kommer ofte som mousse eller lotion. 

 

Slik får du en jevn brunfarge våre beste tips!

Det kan av og til være lettere sagt enn gjort å få til det perfekte resultatet når du påfører selvbruningsproduktet. Altfor ofte kan feil påføring føre til et skjoldet og ujevnt resultat – men fortvil ikke! Ved å følge våre enkle tips i denne artikkelen, kan du få til en perfekt brunfarge uten sol.

KICKS Club: Poeng på alle kjøp

Du samler bonuspoeng på alle kjøp, både i butikk & online

Hjemleveranse til døren

Få din bestilling levert direkte hjem til døren

Ekspertrådgivning

Få ekspertråd av våre utdannede skjønnhetseksperter

KICKS nyhetsbrev

Regsistrer deg for vårt nyhetsbrev og få de siste tilbudene og nyhetene.

Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2022Kundeservice 955 10 331