Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Akkurat nå! Fri frakt på alle bestillinger over 100 kr med Bring. Gjelder til 17/11.

White Forest Exfoliating Hand Wash

White Forest Exfoliating Hand Wash

Björk & Berries

Björk & Berries har utviklet en oppfriskende og eksfolierende håndsåpe med duft av White Forest – en duft med noter av appelsin, sedertre og vetiver.
220 kr
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
White Forest Exfoliating Hand Wash
p89058575
v89058576
Björk & Berries
NOK
220

Omtaler

Bli den første som vurderer dette produktet

Mer Informasjon

Björk & Berries har utviklet en oppfriskende og eksfolierende håndsåpe med duft av White Forest – en duft med noter av appelsin, sedertre og vetiver. En skånsom og effektiv håndsåpe som renser i dybden uten å tørke ut huden.
Den økologiske og naturlige formelen er basert på nøye utvalgte ingredienser, deriblant kisel og bjørkebark. Disse hjelper til med å fjerne døde hudceller, myker opp og fornyer hudens struktur, og brukes sammen med E-vitamin og bjørkeløvvann som har pleiende og vitaliserende egenskaper.
Gi hendene dine daglig pleie og omtanke med en luksuriøs minispabehandling. Hendene blir glatte, vitaliserte og får en ny og mykere hudstruktur.
Ta en liten mengde såpe i tørre eller fuktige hender og masser inn såpen for å fjerne døde hudceller. Skyll nøye. Kompletter med White Forest Hand Cream for å tilføre fuktighet i dybden og beholde huden myk og smidig.
Volum:250 ml
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331