Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
Le Bain Eau d'Orange Verte Hand & Body Cleansing Gel 300 ml
Le Bain Eau d'Orange Verte Hand & Body Cleansing Gel 300 ml
p88813842
v88813843
HERMÈS
NOK
535

Le Bain Eau d'Orange Verte Hand & Body Cleansing Gel 300 ml

HERMÈS

En fyldig flytende såpe beriket med aktive fuktighetsgivende ingredienser som forvandles til et behagelig skum som er lett å skylle av. Huden blir myk, smidig og velduftende.
535 kr
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp

Omtaler

Bli den første som vurderer dette produktet

Mer Informasjon

En fyldig flytende såpe beriket med aktive fuktighetsgivende ingredienser som forvandles til et behagelig skum som er lett å skylle av.
Huden blir myk, smidig og velduftende.
En ny kilde til nytelse av duften av Eau d’Orange Verte.
Hermès første cologne ble kreert av Françoise Caron i 1979 og var inspirert av duften av undervegetasjon fuktet med morgendugg. En duft som har blitt et symbol på Hermès, og som utmerker seg med sin særegne friskhet. Et epos av en parfyme med en eksplosjon av sitrusnoter der appelsin spiller en sentral rolle blant sitrusskall og blad, sitron, mandarin, mynte og solbærknopp. Eau d'Orange Verte avslører sin kompleksitet i et unikt duftspor som omfatter eikemose og patsjuli.
Volum:300 ml
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331