Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
The Ritual of Ayurveda Hand Balm 70 ml

The Ritual of Ayurveda Hand Balm 70 ml

Rituals

Denne luksuriøse håndbalsamen er spesielt utviklet for å mykgjøre og pleie tørre hender. Hendene dine kjennes velpleide og myke ut.
110 kr
Fri frakt og retur til butikkFri frakt og retur til butikk
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp

Omtaler

Mariell | 20-05-2018
Veldig god håndkrem. Anbefales. Liker den grønne fra Rituals bedre, men denne er ganske god.
Ine | 16-03-2018
Lukter helt fantastisk godt og hendene blir silkemyke!
Ann | 28-02-2018
Veldig god lukt og hendene mine føles myke og fine ut etter bruk av denne håndbalsamen. Har brukt den en stund nå og hendene mine er mye mindre tørr nå i vinterkulda enn tidligere. Funker mye bedre enn mange andre håndkremer/balsamer jeg har prøvd før.

Mer Informasjon

Denne luksuriøse håndbalsamen er spesielt utviklet for å mykgjøre og pleie tørre hender. Hendene dine kjennes velpleide og myke ut. De gamle ayurvediske stoffene himalayahonning, perfekt for å oppnå myk hud, og indisk rose, er kombinert for en avslappende effekt på kropp og sinn.
Volum:70 ml
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331