Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
Future Solution LX Replenishing Treatment Oil 75 ml

Future Solution LX Replenishing Treatment Oil 75 ml

Shiseido

Future Solution LX er en premiumserie med Shiseido. Etter syv års forskning, der den nyeste teknologien som brukes, kunne Shiseido presentere en unik hudpleieserie.
1 255 kr
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
Future Solution LX Replenishing Treatment Oil 75 ml
p88455999
v88456000
Shiseido
NOK
1255

Omtaler

Bli den første som vurderer dette produktet

Mer Informasjon

Future Solution LX er en premiumserie med Shiseido. Etter syv års forskning, der den nyeste teknologien som brukes, kunne Shiseido presentere en unik hudpleieserie. Den passer for alle hudtyper og kan anbefales til alle uansett alder. Det som gjør Future Solution LX så unik, er Skingencell 1P. Det er et enzym som øker hudens immunsystem og reparer cellen i sin eksisterende tilstand, derfor er ikke serien rettet mot en bestemt aldersgruppe. Den gir også full beskyttelse mot ytre påkjenninger og UV-stråling.
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331