Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

20% på bryn- og øyemakeup! Gjelder utvalgte varemerker ved kjøp av minst 2 produkter.

Body Oil Warm Beach

Body Oil Warm Beach

Emma S.

En herlig og luksuriøs kroppsolje med en varm duft av Sandeltre, Fiken, Sitron og Kokos som får deg til å drømme om en varm strand i solen.
179 kr
Fri frakt og retur til butikkFri frakt og retur til butikk
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp

Omtaler

C | 20-05-2019
Deilig olje som lukter litt som sukkerspinn, men ikke kvalmende. Blir veldig myk i huden, føler meg nesten litt avhengig av den nå. Eneste minus er at flasken er så liten, går fort tom syns jeg. Skulle ønske man kunne kjøpe dobbelt så stor.
Christina T | 06-05-2019
Elsker denne oljen og er absolutt en av mine favoritter! Den lukter så utrolig godt og huden blir så fin etter bruk. Eneste minuset for meg er at eg ikke opplever at den trekker fort inn i huden og trenger litt tid før eg kan kle på meg, men for meg er ikke dette noe jeg bryr meg om.
Hanne | 28-02-2018
Lukter kjempegodt, minner om sommeren. Lett å påføre, trekker raskt inn og holder huden myk og fuktet. Denne har blitt en favoritt på badehylla mi!

Mer Informasjon

En herlig og luksuriøs kroppsolje med en varm duft av Sandeltre, Fiken, Sitron og Kokos som får deg til å drømme om en varm strand i solen. Inneholder naturlige oljer som Sheafrukt – og Engskarseoljer som gjør huden myk og gir den en fin ”after-beach” glød.
Ha på hele kroppen direkte etter en dusj eller et bad, eller ta noen dråper i badevannet.
Volum:127 ml
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331