Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Christmas Calendar! 50% på skjønnhetsfavoritter hver dag fram til julaften!

Lavender Soap 473 ml
Lavender Soap 473 ml

Lavender Soap 473 ml

Dr. Bronner's

Organisk, økologisk, fairtrade-basert såpe som kan brukes til det meste. Den er selvfølgelig IKKE testet på dyr, inneholder ingen konserveringsmidler eller kjemikalier.
159 kr
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
Lavender Soap
p023175
v85700011
Dr. Bronner's
NOK
159

Omtaler

Joakim | 13-05-2019
Jeg har alltid en av denne i dusjen. Perfekt lavendel duft.

Mer Informasjon

Organisk, økologisk, fairtrade-basert såpe som kan brukes til det meste. Den er selvfølgelig IKKE testet på dyr, inneholder ingen konserveringsmidler eller kjemikalier. Selv flasken brytes ned i naturen, det samme gjør hampetiketten med soyabasert trykk.
Inneholder Lavendel som roer nervene og virker avslappende på kropp og sjel. Pefekt avslutning på en hektisk dag, eller for å få en rolig avstressende start på dagen.
Dette er en såpe med mange egenskaper:
Kroppsvask: Bruk såpen på fuktet hud, masser inn og la den skumme. Skyll av.
Hårvask: Bruk i vått hår. Masser inn å la den skumme. Skyll godt ut.
Tannpuss: Bruk en eller to dråper på tannbørsten og puss som normalt.
Vask: For lett gulvvask etc. bruk 1 del i 40 deler vann. Om det er en er ordentlig skittent øker du konsentrasjonen av såpe.
Vindusvask - Finn frem en tom spruteflaske, tilsett to ts såpe, en ts eplesidereddik, fyll opp med vann, og vips så har du en fantastisk vindusrens/glassrens.
Water, Organic Coconut Oil*, Potassium Hydroxide**, Lavandin Extract, Organic Olive Oil*, Organic Hemp Oil, Organic Jojoba Oil, Lavender Extract, Citric Acid, Tocopherol * CERTIFIED FAIR TRADE INGREDIENTS ** None remains after saponifying oils into soap and glycerin
Volum:473 ml
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331