Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

More of SUPER SALE: 30% på salgsprisen

Gentle Care Roll-On Deodorant
Kampanje!

Gentle Care Roll-On Deodorant

Clarins

Anti-perspirerende deodorant som er langtidsvirkende med en frisk og lett konsistens. Alkoholfri.
130 kr195 kr

Omtaler

Julie | 21-03-2018
Så glad for at jeg prøvde denne! Gir mindre svette og mindre lukt. Beste "våte" deodoranten jeg har prøvd.
Anette | 04-03-2018
Har brukt denne i mange år, og den skuffer aldri. Lukter friskt og holder hele dagen, selv om man er i aktivitet og svetter.
Kaia | 23-02-2018
Klarer ikke bruke andre enn denne. Lukter rent men diskret. Perfekt når en skal ha parfyme i tillegg slik at ikke duftene kolliderer.

Mer Informasjon

Anti-perspirerende deodorant som er langtidsvirkende med en frisk og lett konsistens. Alkoholfri. Inneholder blant annet buchu bladekstrakt (motvirker og nøytraliserer dårlig lukt), aluminiumssalter (minsker og balanserer svette uten å forstyrre den naturlige prosessen), og trollhassel-ekstrakt (motvirker forekomsten av stygge flekker og frisker opp huden).
Leverantören bakom denna produkt har valt att inte publicera någon innehållsförteckning. En fullständig innehållsförteckning finns dock alltid på produkten vid leverans så läs noga igenom den om du t.ex. är allergisk eller överkänslig mot något ämne.
Volum:50 ml
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331