Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Christmas Calendar! 50% på skjønnhetsfavoritter hver dag fram til julaften!

The Ritual Of Advent Calendar
The Ritual Of Advent Calendar
SALG 50%

The Ritual Of Advent Calendar

Rituals

Denne flotte gavepakken er den perfekte gaven til en venn eller et familiemedlem, eller for å skjemme bort deg selv! Fylt med 24 luksuriøse Rituals-produkter for en ny overraskelse hver dag.
325 kr
650 kr
(Verdi:1320kr)
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
The Ritual Of Advent Calendar
p94006652
v94006653
Rituals
NOK
325

Omtaler

Mia | 07-11-2019
5 stjerner for lukt og glede den skapte da jeg ventet på å ta den i bruk. Jeg kjøpte den tidlig (oktober), og hadde den til utstilling frem til desember. For en glede den skapte! Var en fryd å åpne en luke hver dag, og oppdage nye produkter. Skuffelsen var enorm da jeg oppdaget at de aller fleste produktene til Rituals inneholder hormonforstyrrende og/eller allergifremkallende stoffer. Følte meg lurt for å være ærlig. De fremstiller seg som om produktene kommer fra gammel visdom, men det er bare tull og fanteri. Anbefaler ingen å kjøpe deres produkter uansett hvor godt de lukter og får en til å føle litt luksus i hverdagen.
Mina | 19-09-2019
Dette er den beste kalenderen ! den har så mange fine produkter, med masse fine dufter og kremer. anbefaler alle å kjøpe denne til seg selv eller gi den bort i gave.!
Marianne | 19-09-2019
Rituals har alltid de beste adventskalenderne! Jeg kjøper denne hvert år og produktene er perfekte å ha med seg på reise. Om det er noe jeg ikke bruker, så er det alltid hyggelig å gi bort i gave til noen. :)

Mer Informasjon

Denne flotte gavepakken er den perfekte gaven til en venn eller et familiemedlem, eller for å skjemme bort deg selv! Fylt med 24 luksuriøse Rituals-produkter for en ny overraskelse hver dag. La denne adventskalenderen hjelpe deg til å sette ekstra pris på øyeblikk for deg selv.
Värde: 1320 NOK
1 spoon/spatula, The Ritual of Namaste Hydrating Ampoule 2ml X2, Wonder Mask 10g,The Ritual of Sakura Shower Scrub 70ml, The Ritual of Samurai Foaming Shower Gel Sport 50ml,The Ritual of Namasté Velvety Smooth Cleansing Foam 30ml,Nail Treat for gift set, The Ritual of Ayurveda Foaming Shower Gel 50ml, Advent Mini Candle Private Collection - Oriental Vetiver, Advent Mini Candle Private Collection - Sacred Saffron, Advent Mini Candle Private Collection - Savage Garden, Advent Mini Candle Private Collection - Precious Amber, Amsterdam Collection Body Mist 20ml, Amsterdam Collection Hand Wash 110ml, The Ritual of Namasté Pure Face Oil 5ml, The Ritual of Samurai Ice Shower 70ml, The Ritual of Dao Night Balm, The Ritual of Hammam Black Soap 70ml, Scrub Glove, The Ritual of Ayurveda Dry Oil VATA 30ml, The Ritual of Happy Buddha Body Cream 70ml, Miracle Wipes - Travel
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331