Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
Sol de Janeiro Acai Body Power 75 ml

Sol de Janeiro Acai Body Power 75 ml

Sol de Janeiro

En delikat kroppskrem med acaíolje proppet med antioksidanter som gjør at huden din føles og ser yngre ut. Når det kommer til vakker hud, er brasilianere som besatte.
199 kr
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
Sol de Janeiro Acai Body Power
p90188883
v90188884
Sol de Janeiro
NOK
199

Omtaler

Anna | 12-04-2019
Konseptet er fint, men opplever ikke at den får noe særlig effekt på tørr hud. Glitteret er beskjedent, så ville anbefale å smøre seg med en god fuktighetskrem først for å få en mer glødende effekt. Duften er ikke for sterk, som jeg setter pris på med sensitiv hud.
Malene | 26-05-2018
God duft, veldig god fuktighetskrem med et hint av glitter. Duften er nok litt mildere enn de andre kremene fra Sol de Janeiro.

Mer Informasjon

En delikat kroppskrem med acaíolje proppet med antioksidanter som gjør at huden din
føles og ser yngre ut. Når det kommer til vakker hud, er brasilianere som besatte. De behandler den daglig med såkalte ”superfoods”. Gi deg selv Rio-glød
med en infusjon av amazonsk acaíolje, fullproppet med antioksidanter. Den arbeider aktivt mot frie radikaler og etterlater huden
smidig, elastisk og som fornyet fra morgen til kveld. Ta vare på huden din som en sann Carioca (person fra Rio de Janeiro) med Açaí
Power Body Cream.
Masser inn med sirkulære bevegelser over hele kroppen for å fornye huden og gi den
glød.
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331