Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Akkurat nå! 20% på alle dagkremer! Gjelder ikke La med & La Prairie. Gjelder i butikk til 20/7 og på kicks.no tom 21/7. 

Bath Therapy Relaxing Body Creme 200 ml
Kampanje 20%

Bath Therapy Relaxing Body Creme 200 ml

Biotherm

Vår fyldige og fuktighetsgivende kroppskrem er det beste middelet mot tørr hud. Den er beriket med sheasmør og aprikosolje og absorberes raskt av huden uten å føles fet.
156 kr
195 kr
Fri frakt og retur til butikkFri frakt og retur til butikk
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp

Omtaler

Bli den første som vurderer dette produktet

Mer Informasjon

Vår fyldige og fuktighetsgivende kroppskrem er det beste middelet mot tørr hud. Den er beriket med sheasmør og aprikosolje og absorberes raskt av huden uten å føles fet. Huden pleies og blir smidig og full av glød. Når du trenger en detoks – både for hud og sjel – gir vårt VELVÆRE-RITUAL en herlig avslappende stund. Den oppkvikkende duften hjelper deg med å koble ut tankene en stund, og den friske formelen gir en ren følelse og en lett duft. Fortsett med de øvrige trinnene i vårt VELVÆRE-RITUAL for å oppnå maksimalt avslappende effekt. Trinn 1: Utjevnende skrubb beriket med grapefrukt og salvie Trinn 2: Rensemousse beriket med grapefrukt og salvie Trinn 3: Fuktighetsgivende krem beriket med grapefrukt og salvie
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331